ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

En blindpassasjer i bilen til Thore, men historien slutter ikke der...

«Da jeg passerte St. Hanshaugen opplevde jeg en kriblende følelse i håret ved nakken...»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.11.2019 kl 14:33

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Thore Pettersen fikk seg litt av en overraskelse da han skulle ut i bilen sin, mandag. Han har delt historien selv på egen facebook-side, og Sagene Avis har fått lov å dele historien videre:

«Musa i fullt driv i frontvinduet på bilen! Jeg prøvde å fange den i skurebøtta med en påkostet ostebit på en remse med papp som ville bøye seg av musas tyngde og musa ville falle ned i bøtta. (Jeg vet at noen har vann i bunn av bøtta og drukner musa, det ville ikke jeg.) Trikset fungerte, problemet var bare at denne musa var spesielt spretten og godt trimma bakben så den hoppet ut av bøtta og gjemte seg igjen.

Jeg lyste med lommelykt og slo med ei tomflaske med bildøren på vidt gap og støvsugde bilen grundig. Jeg var sikker på at nå var musa ute. Dette var i går kveld.

Idag skulle jeg kjøre Liv til frisøren. Da vi kom ut av garasjen kunne vi se at det var muselort på plasser i bilen som ikke var der i går, med andre ord den var der fortsatt. Liv foreslo at hun tok bussen, men jeg forsikret henne om at om musa var i bilen så ville den i hvertfall ikke komme fram så lenge vi var der.

LES OGSÅ: Milliardærer går også på loppemarked: Olav Thon auksjonerte bort en helt spesiell sekk i sitt eget nabolag

ANNONSE

Vel Liv ble satt av og jeg dro til Jernvarehandler Zachariassen på Torshov for å kjøpe ei felle til beistet.

Da jeg passerte St. Hanshaugen opplevde jeg en kriblende følelse i håret ved nakken. Og grøsset og dro fingra gjennom håret og tenkte at jammen blir man skvetten...

Musa sitter på Thores rygg, med i butikken. Foto: PRIVAT

Jeg parkerte og gikk inn i jernvarebutikken og ble stående å prate med en annen kunde. Jeg viste han filmen fra bilen og han lo litt da han sa: Du har jo ihvertfall ikke mus i bilen nå da....Så tok han bilde... Og viste meg dette», skriver Thore og vedlegger bilder av musa som hadde blitt med ham ut av bilen.

Torshovmusa klar for nye eventyr. Foto: PRIVAT

ANNONSE

Thore legger til at med hjelp fra en annen kunde fikk de sammen loset en etter sigende noe forskremt mus ut av butikken med en kost. Om musa nå har kommet seg inn i en ny bil eller et annet sted, vites ikke.

Det er flere som har vært ute på en tur. Her kan du lese om Kjelsås-mannen som bar feil sofa i to timer opp til hytta.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE