ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– En lokal kulturopplevelse for Torshov og Sagene, der naboer og venner kan møtes

Lars Bjerkmann har hjertet på Torshov og Sagene, og hyller bydelen med konsert p Soria Moria – for fjerde gang. Foto: Målfrid Sand

– For fjerde gang samler jeg et stort band for å spille egen musikk på Cosmopolite scene, sier Lars Bjerkmann, musikeren som har jobbet i Askeladden barnehage i 25 år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 12:41

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Musikken er variert innenfor vise/jazz/rock, og med norske tekster som delvis handler om bydelen og byen vår. Fredag 13. oktober entrer Lars Bjerkmann, med band, nok en gang scenen på Soria Moria.

52-åringen bor på Torshov og jobber i Askeladden barnehage ved Torshovdalen. Og drar du kjensel på ansiktet hans, er ikke det så rart. Han har jobbet i Askeladden i 25 år.

Skulle bare spille én konsert…

Men heller ikke musikken er ikke noe nytt i Bjerkmanns liv.

– Jeg har drevet med musikk i alle år, men i 2015 ga jeg ut min første soloplate «Dagen i dag», med slippfest på Cosmopolite scene, Soria Moria, forteller han.

Opprinnelig var konserten ment å være en engangshendelse, men både publikum, arrangør og medmusikere har ønsket at det skulle fortsette.

ANNONSE

– Det har gledet meg veldig, sier Bjerkmann.

Et resultat av utgivelsen av «Dagen i dag», er at teksten til «Sandakerveien» er en av referansetekstene langs havnepromenaden i Oslo. På container/infopunkt nummer 8 står den nemlig i forbindelse med kornhavnen og transporten med spesialtrikk opp til Bjølsen valsemølle.

Fredag 13. oktober

Fredag 13. oktober klokka 20 er det ny konsert, selvfølgelig på Cosmopolit scene på Soria Moria på Torshov.

– Denne gangen har jeg med meg elleve flotte musikere. En god blanding av profesjonelle musikere og dyktige amatører, blant annet fra Torshov.

Bandet består av Jørgen Gaardvik: trommer, Cato Holmen: perkusjon, Johannes Sæbøe: bass, Baard Slagsvold: flygel, würlitzer og ukulele, Arne Sæther: Hammond, Bitten Forsudd, Mona Hvattum og Ingrid A Pedersen: kor, Andreas Løvold: trompet, Michael Strütt: sax, og Brage Rognlien: trombone.

ANNONSE

– Håpet og ønsket vårt er at dette fortsetter og blir en tradisjon. En lokal kulturopplevelse for Torshov og Sagene, der naboer og venner kan møtes, sier Bjerkmann.

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE