Sagene Avis

– En lokal kulturopplevelse for Torshov og Sagene, der naboer og venner kan møtes

Lars Bjerkmann har hjertet på Torshov og Sagene, og hyller bydelen med konsert p Soria Moria – for fjerde gang. Foto: Målfrid Sand

– For fjerde gang samler jeg et stort band for å spille egen musikk på Cosmopolite scene, sier Lars Bjerkmann, musikeren som har jobbet i Askeladden barnehage i 25 år.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 12:41

TORSHOV: Musikken er variert innenfor vise/jazz/rock, og med norske tekster som delvis handler om bydelen og byen vår. Fredag 13. oktober entrer Lars Bjerkmann, med band, nok en gang scenen på Soria Moria.

52-åringen bor på Torshov og jobber i Askeladden barnehage ved Torshovdalen. Og drar du kjensel på ansiktet hans, er ikke det så rart. Han har jobbet i Askeladden i 25 år.

Skulle bare spille én konsert…

Men heller ikke musikken er ikke noe nytt i Bjerkmanns liv.

– Jeg har drevet med musikk i alle år, men i 2015 ga jeg ut min første soloplate «Dagen i dag», med slippfest på Cosmopolite scene, Soria Moria, forteller han.

Opprinnelig var konserten ment å være en engangshendelse, men både publikum, arrangør og medmusikere har ønsket at det skulle fortsette.


– Det har gledet meg veldig, sier Bjerkmann.

Et resultat av utgivelsen av «Dagen i dag», er at teksten til «Sandakerveien» er en av referansetekstene langs havnepromenaden i Oslo. På container/infopunkt nummer 8 står den nemlig i forbindelse med kornhavnen og transporten med spesialtrikk opp til Bjølsen valsemølle.

Fredag 13. oktober

Fredag 13. oktober klokka 20 er det ny konsert, selvfølgelig på Cosmopolit scene på Soria Moria på Torshov.

– Denne gangen har jeg med meg elleve flotte musikere. En god blanding av profesjonelle musikere og dyktige amatører, blant annet fra Torshov.

Bandet består av Jørgen Gaardvik: trommer, Cato Holmen: perkusjon, Johannes Sæbøe: bass, Baard Slagsvold: flygel, würlitzer og ukulele, Arne Sæther: Hammond, Bitten Forsudd, Mona Hvattum og Ingrid A Pedersen: kor, Andreas Løvold: trompet, Michael Strütt: sax, og Brage Rognlien: trombone.


– Håpet og ønsket vårt er at dette fortsetter og blir en tradisjon. En lokal kulturopplevelse for Torshov og Sagene, der naboer og venner kan møtes, sier Bjerkmann.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...