Sagene Avis

Sett med Lines øyne:

– En oppfordring til nærmiljøet

Line Gulstuen Meyer oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og hverandre. Foto: Line Gulstuen Meyer

Line oppfordrer alle, når vi igjen kan ferdes fritt uten å risikere smitte, å huske på bydelens små og unike forretninger.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2020 kl 21:11

SETT MED LINES ØYNE: I januar 2019 startet Line Gulstuen Meyer Instagram-kontoen @torshov_oslo, og fikk flere hundre følgere etter kort tid.

En mobiltelefon full av bilder ble til noe alle kan få både glede og nytte av. Om du så bare drømmer deg bort gjennom Instagram-kontoen hennes eller finner ut at du skal snøre på deg skoa, finne kameraet og dra på oppdagelsesferd selv. Bydel Sagene har jo så mye å by på! Alt fra den flotte naturen langs Akerselva, frodige Torshovdalen, stemningsfulle Sagene kirke eller travle Vogts gate.

Line er fortsatt ute på tur for å sjekke livet i bydelen, og hun har en oppfordring til nærmiljøet:

Hun skriver på sin Instagram-konto:

«En oppfordring til nærmiljøet: NÅR tiden er inne, og når vi igjen kan gå fritt og ferdes i gatene uten å risikere å smitte noen/være bærere av smitte, oppfordrer jeg oss alle til å være enda mer bevisste våre små unike forretninger. Sjekk også nå ut hvilke lokale butikker som har åpent og som tilpasset seg den nye situasjonen vi er i. Må du handle noe, så handle lokalt og hos de «små» hvis mulig.


En av de tingene jeg elsker med bydelen vår er at det fortsatt finnes unike, små og uavhengige forretninger som for eks. restauranter, slakter, teater, konsertscene(r), butikker, små kafeer, helsekost, bare for å nevne noe. Vi vet at det å drive smått og uselvstendig i utgangspunktet, også i en vanlig situasjon, er sårbart. Derfor har jeg en oppfordring til oss alle – når og der det er forsvarlig og trygt å ferdes fritt:

Støtt de lokale og uavhengige butikkene og forretningene i nabolaget.Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke/hvilken lokale butikk du setter pris på. I tiden fremover: hold dere hjemme, hold avstand hvis dere må en tur ut og ta hygieniske forholdsregler.»

Se dette innlegget på Instagram

????En oppfordring til nærmiljøet???? NÅR tiden er inne, og når vi igjen kan gå fritt og ferdes i gatene uten å risikere å smitte noen/være bærere av smitte, oppfordrer jeg oss alle til å være enda mer bevisste våre små unike forretninger. Sjekk også nå ut hvilke lokale butikker som har åpent og som tilpasset seg den nye situasjonen vi er i. Må du handle noe, så handle lokalt og hos de «små» hvis mulig. En av de tingene jeg elsker med bydelen vår er at det fortsatt finnes unike, små og uavhengige forretninger som for eks. restauranter, slakter, teater, konsertscene(r), butikker, små kafeer, helsekost, bare for å nevne noe. Vi vet at det å drive smått og uselvstendig i utgangspunktet, også i en vanlig situasjon, er sårbart. Derfor har jeg en oppfordring til oss alle - når og der det er forsvarlig og trygt å ferdes fritt: Støtt de lokale og uavhengige butikkene og forretningene i nabolaget. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke/hvilken lokale butikk du setter pris på. I tiden fremover: hold dere hjemme, hold avstand hvis dere må en tur ut og ta hygieniske forhåndsregler. ????Kaffegram og Hønse Lovisas hus ????Verksted jord og Mustang Sally (interiør, blomster og klær mm.)????Cosmopolite, Torshovteateret og Trikkestallen (kultur, teater og musikk) ????Sagene bokhandel ????Mary Indiana, Konstabel, Mokai og se min kjole (klær og smykker ++) ????Den gode jord og Ekte vare - dagligvare (helsekost mm.) ????Sagene lunsjbar, Nazar café, Mr. Fish, Susannas kjøkken og andre spisesteder i bydelen tilbyr nå take away. Ja, til støtte nærmiljøet. Se kommentarfeltet for flere???? ______________________________________________________ #Mustangsally #Magneten #vogtsgate #bjølsen #sagenebokhandel #torshovoslo #torshov #sagene #sandaker #nærmiljøet #oslobilder #verkstedjord #dengodejord #ektevaredagligvare #kaffegram #maryindiana #sagenelunsjbar #torshovsport #torshov_oslo #bydelsagene #sagenebydel #myrens #bergensgata #myraløkka #akerselva #møllafossen #korona #susanneskjøkken #cosmopoliteoslo

Et innlegg delt av Sagene influencer’n (@torshov_oslo)

Litt kjærlighet blant naboene på Torshov:

Mer kjærlighet på Torshov Foto: Line Gulstuen Meyer

I denne spalten kommer vi til å presentere noen av turene Line har vært ute på. Hun forteller om både kjente og mindre kjente steder fra bydelen. Hun kan slå av en prat med butikksjefer, ansatte eller folk som har spennende hjem å vise frem.

Blir du inspirert til å gå ut på tur? I disse dager må vi også oppfordre til å følge regjeringens anmodninger om å holde minst en meters avstand til andre mennesker ute i det offentlige rom. Og når man er ute, bør man ikke være mer enn fem personer sammen i gruppe – med unntak av familie eller folk i samme husstand.

Kanskje du har sett noe fint ute på tur? Vi vil gjerne ha bildene dine med i vårens hyggeligste bildeserie! Send vårtegnene dine til post@sageneavis.no

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...