ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Sett med Lines øyne:

– En oppfordring til nærmiljøet

Line Gulstuen Meyer oppfordrer alle til å ta vare på seg selv og hverandre. Foto: Line Gulstuen Meyer

Line oppfordrer alle, når vi igjen kan ferdes fritt uten å risikere smitte, å huske på bydelens små og unike forretninger.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 01.04.2020 kl 21:11

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SETT MED LINES ØYNE: I januar 2019 startet Line Gulstuen Meyer Instagram-kontoen @torshov_oslo, og fikk flere hundre følgere etter kort tid.

En mobiltelefon full av bilder ble til noe alle kan få både glede og nytte av. Om du så bare drømmer deg bort gjennom Instagram-kontoen hennes eller finner ut at du skal snøre på deg skoa, finne kameraet og dra på oppdagelsesferd selv. Bydel Sagene har jo så mye å by på! Alt fra den flotte naturen langs Akerselva, frodige Torshovdalen, stemningsfulle Sagene kirke eller travle Vogts gate.

Line er fortsatt ute på tur for å sjekke livet i bydelen, og hun har en oppfordring til nærmiljøet:

Hun skriver på sin Instagram-konto:

«En oppfordring til nærmiljøet: NÅR tiden er inne, og når vi igjen kan gå fritt og ferdes i gatene uten å risikere å smitte noen/være bærere av smitte, oppfordrer jeg oss alle til å være enda mer bevisste våre små unike forretninger. Sjekk også nå ut hvilke lokale butikker som har åpent og som tilpasset seg den nye situasjonen vi er i. Må du handle noe, så handle lokalt og hos de «små» hvis mulig.

ANNONSE

En av de tingene jeg elsker med bydelen vår er at det fortsatt finnes unike, små og uavhengige forretninger som for eks. restauranter, slakter, teater, konsertscene(r), butikker, små kafeer, helsekost, bare for å nevne noe. Vi vet at det å drive smått og uselvstendig i utgangspunktet, også i en vanlig situasjon, er sårbart. Derfor har jeg en oppfordring til oss alle – når og der det er forsvarlig og trygt å ferdes fritt:

Støtt de lokale og uavhengige butikkene og forretningene i nabolaget.Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke/hvilken lokale butikk du setter pris på. I tiden fremover: hold dere hjemme, hold avstand hvis dere må en tur ut og ta hygieniske forholdsregler.»

Se dette innlegget på Instagram

????En oppfordring til nærmiljøet???? NÅR tiden er inne, og når vi igjen kan gå fritt og ferdes i gatene uten å risikere å smitte noen/være bærere av smitte, oppfordrer jeg oss alle til å være enda mer bevisste våre små unike forretninger. Sjekk også nå ut hvilke lokale butikker som har åpent og som tilpasset seg den nye situasjonen vi er i. Må du handle noe, så handle lokalt og hos de «små» hvis mulig. En av de tingene jeg elsker med bydelen vår er at det fortsatt finnes unike, små og uavhengige forretninger som for eks. restauranter, slakter, teater, konsertscene(r), butikker, små kafeer, helsekost, bare for å nevne noe. Vi vet at det å drive smått og uselvstendig i utgangspunktet, også i en vanlig situasjon, er sårbart. Derfor har jeg en oppfordring til oss alle - når og der det er forsvarlig og trygt å ferdes fritt: Støtt de lokale og uavhengige butikkene og forretningene i nabolaget. Skriv gjerne i kommentarfeltet hvilke/hvilken lokale butikk du setter pris på. I tiden fremover: hold dere hjemme, hold avstand hvis dere må en tur ut og ta hygieniske forhåndsregler. ????Kaffegram og Hønse Lovisas hus ????Verksted jord og Mustang Sally (interiør, blomster og klær mm.)????Cosmopolite, Torshovteateret og Trikkestallen (kultur, teater og musikk) ????Sagene bokhandel ????Mary Indiana, Konstabel, Mokai og se min kjole (klær og smykker ++) ????Den gode jord og Ekte vare - dagligvare (helsekost mm.) ????Sagene lunsjbar, Nazar café, Mr. Fish, Susannas kjøkken og andre spisesteder i bydelen tilbyr nå take away. Ja, til støtte nærmiljøet. Se kommentarfeltet for flere???? ______________________________________________________ #Mustangsally #Magneten #vogtsgate #bjølsen #sagenebokhandel #torshovoslo #torshov #sagene #sandaker #nærmiljøet #oslobilder #verkstedjord #dengodejord #ektevaredagligvare #kaffegram #maryindiana #sagenelunsjbar #torshovsport #torshov_oslo #bydelsagene #sagenebydel #myrens #bergensgata #myraløkka #akerselva #møllafossen #korona #susanneskjøkken #cosmopoliteoslo

Et innlegg delt av Sagene influencer’n (@torshov_oslo)

Litt kjærlighet blant naboene på Torshov:

Mer kjærlighet på Torshov Foto: Line Gulstuen Meyer

ANNONSE

I denne spalten kommer vi til å presentere noen av turene Line har vært ute på. Hun forteller om både kjente og mindre kjente steder fra bydelen. Hun kan slå av en prat med butikksjefer, ansatte eller folk som har spennende hjem å vise frem.

Blir du inspirert til å gå ut på tur? I disse dager må vi også oppfordre til å følge regjeringens anmodninger om å holde minst en meters avstand til andre mennesker ute i det offentlige rom. Og når man er ute, bør man ikke være mer enn fem personer sammen i gruppe – med unntak av familie eller folk i samme husstand.

Kanskje du har sett noe fint ute på tur? Vi vil gjerne ha bildene dine med i vårens hyggeligste bildeserie! Send vårtegnene dine til post@sageneavis.no

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE