ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Oslo Handelsstands forening:

Endelig – byen åpner igjen!

Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening. Foto: OHF

Skjenking av alkohol i hovedstaden har vært stengt siden november og kafeer og restauranter har vært stengt siden i vinter.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Det er nå på tide og svært gledelig at de nå får åpne opp igjen. Bransjen er godt forberedt, og vi er trygge på at smittevernhensyn vil bli godt ivaretatt. Ikke minst – vi mener bransjen er vesentlig bedre rustet for å ivareta smittevern enn det som er situasjonen når folk samles i store og uoversiktlige grupper i parker og byrom, sier en lettet Bjørn Næss, adm.dir. i Oslo Handelsstands Forening.

Byrådet varslet i en pressekonferanse fredag ettermiddag at den sosiale nedstengingen av Oslo avlsuttes fra onsdag 26. mai. Da iverksettes resten av trinn 2 i byrådets gjenåpningsplan. Dette innebærer blant annet at serveringssteder og restauranter igjen kan holde åpent, med adgangsbegrensning, og at det igjen blir alkoholservering frem til klokka 22 i første omgang.

– Vi er glade for at Raymond Johansen varsler dette allerede i dag, slik at bransjen og medarbeidere i serveringsbransjen får noe tid til å forberede seg, legger Næss til og oppfordrer samtidig Oslo kommune med å være raske med utbetaling av kompensasjon til bransjen. Det koster å åpne opp igjen!

Smittevernhensyn og avstandskrav må selvsagt fortsatt ivaretas på en god måte, understreker Næss.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE