ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Et «blodig mysterium» på Sagene

ADVENTSKALENDER: Ine og Trond er tilbake som den noe dysfunksjonelle etterforskningsduoen Svein og Nanna, og nå har de vært innom Sagene. Foto: Carl Christian Raabe/TVNorge

Når etterforskerne Svein og Nanna Soot står overfor et nytt, blodig mysterium på TVNorge før jul, kan det hende du kjenner igjen de flotte lokalene serien er spilt inn i.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2019 kl 12:38

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Husker du da Sagene Avis var med på Arbeidermuseets byvandring «Maries tur», men ikke fikk slippe inn i Ringnes festsal grunnet en TV-innspilling?

Nå bekrefter Discovery Networks Norway AS, som eier TVNorge, at det var «Jul i Blodfjell» som ble spilt inn i lokalene i slutten av april.

Sagene Avis fikk bli med Tore Hage på en egen tur inn i festsalen, se bildene av de flotte lokalene her!

– Vi hadde seks av ca. 50 opptaksdager i festsalen, sier Marianne Aambø, senior communications adviser i Discovery Networks.

FESTSALEN: Den ble laget til ære for Ringnes' stiftere. Foto: Janina Lauritsen

ANNONSE

Sesong 2

Dette blir den andre sesongen i den bloddryppende adventskalenderen. Første sesong ble sendt på TVNorge for første gang i 2017.

– Vi tøyde strikken for den norske julestemningen litt da vi blandet drapsgåter med julestemning, men heldigvis lot seerne til å elske det. Jeg gleder meg ekstremt mye til desember 2019, og jeg er sikker på at det blir minst like mørkt og like gøy denne gangen, sier nordisk programdirektør i Discovery Networks, Eivind Landsverk, i en pressemelding.

Forsvinningsmysterium

Julen 2019 står etterforskerne Svein og Nanna Soot overfor et nytt, blodig mysterium.

«En ung jente, Sofia Juul, forsvant plutselig under mistenkelige forhold for 20 år siden. Hun er arvingen til den kjente julefortellingen om «Blodnissene», en nasjonal juletradisjon og kommersiell gullgruve for Juul-familien. 24. desember vil hun offisielt bli erklært død, med mindre Svein og Nanna finner ut hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre julekvelden. Tiden er knapp, og mens etterforskerne jobber på spreng tas stadig flere nøkkelvitner av dage. Kun Svein og Nanna kan stoppe den blodige maktkampen som utspiller seg i familien Juul. I det nye Blodfjell-universet dukker det igjen opp mange kjente norske humorfjes, blant dem Trond Fausa Aurvåg, Ine Jansen, Kevin Vågenes, Espen Eckbo, Jon Øigarden, Atle Antonsen, Emilie Skolmen, Jakob Schøyen og mange flere,» skriver Discovery Networks i en pressemelding.

ANNONSE

– Ine og Trond er tilbake som den noe dysfunksjonelle etterforskningsduoen Svein og Nanna, og kremen av norske humorister bekler både én og flere roller. Det er igjen duket for julestemning, latterkuler og drapsgåter i en herlig blanding, sier Landsverk.

Gallup

Skal du se den den nye Jul i Blodfjell-serien i desember?

Vis resultat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE