Sagene Avis

Et «blodig mysterium» på Sagene

ADVENTSKALENDER: Ine og Trond er tilbake som den noe dysfunksjonelle etterforskningsduoen Svein og Nanna, og nå har de vært innom Sagene. Foto: Carl Christian Raabe/TVNorge

Når etterforskerne Svein og Nanna Soot står overfor et nytt, blodig mysterium på TVNorge før jul, kan det hende du kjenner igjen de flotte lokalene serien er spilt inn i.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.06.2019 kl 12:38

SAGENE: Husker du da Sagene Avis var med på Arbeidermuseets byvandring «Maries tur», men ikke fikk slippe inn i Ringnes festsal grunnet en TV-innspilling?

Nå bekrefter Discovery Networks Norway AS, som eier TVNorge, at det var «Jul i Blodfjell» som ble spilt inn i lokalene i slutten av april.

Sagene Avis fikk bli med Tore Hage på en egen tur inn i festsalen, se bildene av de flotte lokalene her!

– Vi hadde seks av ca. 50 opptaksdager i festsalen, sier Marianne Aambø, senior communications adviser i Discovery Networks.

FESTSALEN: Den ble laget til ære for Ringnes' stiftere. Foto: Janina Lauritsen

Sesong 2

Dette blir den andre sesongen i den bloddryppende adventskalenderen. Første sesong ble sendt på TVNorge for første gang i 2017.

– Vi tøyde strikken for den norske julestemningen litt da vi blandet drapsgåter med julestemning, men heldigvis lot seerne til å elske det. Jeg gleder meg ekstremt mye til desember 2019, og jeg er sikker på at det blir minst like mørkt og like gøy denne gangen, sier nordisk programdirektør i Discovery Networks, Eivind Landsverk, i en pressemelding.

Forsvinningsmysterium

Julen 2019 står etterforskerne Svein og Nanna Soot overfor et nytt, blodig mysterium.

«En ung jente, Sofia Juul, forsvant plutselig under mistenkelige forhold for 20 år siden. Hun er arvingen til den kjente julefortellingen om «Blodnissene», en nasjonal juletradisjon og kommersiell gullgruve for Juul-familien. 24. desember vil hun offisielt bli erklært død, med mindre Svein og Nanna finner ut hva som egentlig skjedde den skjebnesvangre julekvelden. Tiden er knapp, og mens etterforskerne jobber på spreng tas stadig flere nøkkelvitner av dage. Kun Svein og Nanna kan stoppe den blodige maktkampen som utspiller seg i familien Juul. I det nye Blodfjell-universet dukker det igjen opp mange kjente norske humorfjes, blant dem Trond Fausa Aurvåg, Ine Jansen, Kevin Vågenes, Espen Eckbo, Jon Øigarden, Atle Antonsen, Emilie Skolmen, Jakob Schøyen og mange flere,» skriver Discovery Networks i en pressemelding.


– Ine og Trond er tilbake som den noe dysfunksjonelle etterforskningsduoen Svein og Nanna, og kremen av norske humorister bekler både én og flere roller. Det er igjen duket for julestemning, latterkuler og drapsgåter i en herlig blanding, sier Landsverk.

Gallup

Skal du se den den nye Jul i Blodfjell-serien i desember?

Vis resultat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...