Sagene Avis

Sykkelfeltene graves opp igjen:

– Et stort problem, sier Frp

GRAVES OPP: Sykkelfeltene graves midlertidig opp igjen, kun ett år etter at de ble lagt. - Det burde vært koordinert på en mye bedre måte, sier Frp. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Det som har skjedd her viser rett og slett at byrådet og Bymiljøetaten ikke har gode nok systemer, sier Camilla Wilhelmsen (Frp).

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.09.2020 kl 09:34

SAGENE: I forrige uke skrev Sagene Avis om at sykkelfeltene i Bentsebrugata graves opp, til tross for at de var nye i fjor.

Det etableres ny fjernvarmeledning i forbindelse med den kommende skolen i Treschows gate 16, og sykkelfeltene må derfor graves midlertidig opp igjen.

Nå reagerer Fremskrittspartiet sterkt på at gata endevendes på nytt, og uttaler seg til Nettavisen.

– Dette burde de ha klart å avklare før de la sykkelfeltene, for de har visst i lang tid at den skolen skulle komme, sier bystyrepolitiker Camilla Wilhelmsen (Frp)til Nettavisen, og påpeker:

– Det som har skjedd her viser rett og slett at byrådet og Bymiljøetaten ikke har gode nok systemer.


Det er Undervisningsbygg som er ansvarlig for gravearbeidet denne gangen, men Wilhelmsen mener ansvaret ligger hos Bymiljøetaten og hos miljø- og samferdselsbyråd Lan Marie Berg (MDG), som er øverste ansvarlige for etaten.

- Det er Bymiljøetaten som skal koordinere med de andre etatene. Jeg forventer av byråden følger opp dette, sier Frp-politikeren.

Les hele saken i Nettavisen.

Dette er ikke første gang nyere sykkelfelt graves opp igjen i bydelen, det samme skjedde på Bjølsen i fjor.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...