Sagene Avis

Feirer 25 år med frivillighet

DANS OG MORO: Dansegruppen Morenada skal danse, det blir hoppeslott, såpeboblebasseng, taler og grilling når Sagene Frivilligsentral skal feires! Foto: Sagene Frivilligsentral

Onsdag 13. juni inviterer Sagene Frivilligsentral til en stor fest med grilling og underholdning. Og ja, de har fått lov til å grille.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.06.2018 kl 16:29

SANDAKER: - Det blir et innholdsrikt program med mimring fra oppstart frem til i dag, sier daglig leder av Sagene Frivillisentral, Hilde Muri Krahn.

Det blir mye moro for både små og store i Sandakerveien 61 i morgen, fra klokken 16.00 - 19.00.

Barna kan kose seg med ansiktsmaling, såpeboblebasseng, hoppeslott og balansering på line. Det blir også et quiz, et eget filmtelt med glimt fra 25 års historie, korps og sang- og dansegrupper.

- Dansegruppen Morenada skal fremføre en dans som handler om afrikanske slaver som før i tiden arbeidet i de bolivianske gruvene, og den fæle mannen skal forestille en slavedriver eller oppsynsmann, forteller hun videre.

Det blir hilsninger fra eiere og bydelspolitikere og byrådssekretær Frode Kyvåg er hovedtaler og skal snakke om betydningen av frivillighet.


Arrangementet har også fått tillatelse til å grille, så her kan du kose deg med god mat.

- Ja, her blir det noe for enhver smak. Vi håper på stort fremmøte fra bydelens beboere! sier Muri Krahn.

LES OGSÅ:

Harald Øyen (80) syklet 177 turer i fjor. I mai skal kronprinsparet sitte på

Inviterer til gratis landhockeyskole

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...