Sagene Avis

Sagene Avis

Alvorlig voldshendelse:

Fikk brudd i skallen og ble slått og sparket bevisstløs – én pågrepet

Det var her, utenfor Sandaker senter, at voldshendelsen fant sted i januar. Foto: Janina Lauritsen

Nekter straffskyld.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2020 kl 10:05

SANDAKER: Det var natt til lørdag 25. januar i år politiet ble varslet om en alvorlig voldshendelse ved Sandaker senter. En mann i 30-årene skal ha blitt slått og sparket, også mens han var i bevisstløs tilstand.

Mannen skal ha fått flere brudd i skallen, hjerneblødning og brudd i albuen. Pulsåren i halsen skal også ha blitt skadet, og han ble sendt til sykehus med alvorlige skader.

Nå er en person pågrepet i saken.

Gikk ut med videoovervåking

Det var Åsted Norge som omtalte pågripelsen først.

Hendelsen skal ha skjedd ved 00.45-tiden i krysset mellom Sandakerveien og Åsengata natt til lørdag 25. januar tidligere i år.

Politiet hadde lite å gå etter, men gikk ut med bilder fra området på TV2-programmet Åsted Norge i håp om å få tips om gjerningspersonene etter den alvorlige voldshendelsen.

Politiet fikk tilgang til en privat video fra stedet, som skal være filmet kort tid etter hendelsen. I forbindelse med denne ønsket de å komme i kontakt med tre personer, hvorav to skal ha vært mulige gjerningsmenn.

Politiet tror hendelsen kan ha tilknytning til Sandaker Café, som ligger rett ved åstedet. De involverte personene kan muligens ha vært gjester ved kafeen, ifølge politiet.

Det var her, utenfor Sandaker senter, at voldshendelsen fant sted i januar. Foto: Janina Lauritsen

Nekter straffskyld

Politiadvokat Nikolai Ruen i Oslo politidistrikt bekrefter overfor Sagene Avis at én person er pågrepet. Tips fra publikum skal ha bidratt til pågripelsen.

– Personen ble avhørt og erkjenner ikke straffskyld for forholdet. Saken er fortsatt under etterforskning, og politiet jobber i disse dager med blant annet nye avhør og gjennomgang av teknisk beslag, sier Ruen.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...