Sagene Avis

Fikk naboklager:

Fjerner hundeparken etter «godkjenningsrot»

Hundeparken i Iladalen fjernes i vinter. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Hundeluftegården er i strid med reguleringsplanen. – Noen hundeluftere vil bli lei seg, og naboer tett på vil bli glade, sier park- og nærmiljøkonsulenten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2021 kl 16:17

ILADALEN: Plan- og bygningsetaten (PBE) holder fast ved at hundeluftegården i Iladalen er i strid med reguleringsformålet, og at den må fjernes.

Bydelen demonterer dermed gjerdene i nær framtid, informerer park- og nærmiljøkonsulent i Bydel Sagene, Mads B. Nakkerud.

– Det er ikke endelig bestemt når vi fjerner den, men så snart er praktisk og i hvert fall i løpet av februar.

Dette har med både temperaturen i bakken og av hensyn til brukerne å gjøre, fortsetter han.

– Da gir vi brukerne litt tid før hundelufteparken blir borte. Vi setter opp skilt på gjerdene i dag, og vi har gitt informasjon til brukerne i en gruppe på Facebook.


Hundeluftegården ble satt opp i parken høsten 2019. Etableringen ble ikke søkt om hos PBE, da bydelen anså det som innenfor deres handlingsrom.

Luftegården har også vært et irritasjonsmoment for flere av naboene i området, og PBE mottok samme høst tre henvendelser fra disse.

Naboer møtte opp i åpen halvtime i Sagene bydelsutvalg i september 2020. De fortalte at de over natten fikk en situasjon rett utenfor hjemmet med konsentrert støy i timesvis hver eneste dag.

– I helgene blir vi vekket tidlig om morgenen, og er det fint vær så holder det på jevnt hele dagen, sa de til politikerne.


Hundeparken i Iladalen fjernes i vinter. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Noen hundeluftere vil bli lei seg nå, og naboer tett på vil bli glade, sier Nakkerud om demonteringen.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...