ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Foodora utvider med rosa biler

Slike biler tar Foodora nå i bruk for å levere restaurantmat helt ut til Ring 3, mellom Smestad og Storo. Foto: Foodora Norge

De rosa sykkelbudene har levert mat i Oslo sentrum i noen år. Nå utvides tjenesten med biler, og leveranser helt ut til Ring 3.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2018 kl 11:18

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: Fra og med mandag 26. februar har Foodora, budtjenesten som leverer mat hjem til deg fra restauranter og spisesteder i Oslo, utvidet sitt leveringsområde.

Fram til nå har de rosa sykkelbudene betjent Oslo sentrum innenfor Ring 2, fra Skøyen til Gamle Oslo, inkludert Sagene/Torshov.

Adresser mellom Ring 2 og Ring 3

Nå tar Foodora også i bruk biler – elektriske el-biler – og utvider leveringsområdet til Ring 3, på strekningen mellom Smestad og Storo. Det betyr at selskapet nå leverer til alle adresser mellom Smestadkrysset og Grefsenveien. Hele bydel Sagene, og alle adresser i Nordre Aker sør for Ring 3 kan dermed få levert mat på døra.

– Etter å ha levert mat til kunder i Oslos sentrumskjerne, tar vi endelig et godt steg utenfor ring 2, sier Carl Tengberg, daglig leder av Foodora Norge, i en pressemelding.

– Vi har gledet oss til å møte etterspørselen i det nye området, og vi har troen på at mange matglade kunder kommer til å omfavne tjenesten vår.

ANNONSE

Rosa biler

Nå som tjenesten utvider leveringsområdet, tar Foodora igjen rosa el-biler. Den operasjonelle driften av bilene vil tas hånd om av det svenske selskapet Rent A Husband, som også drifter bilene for Foodora Sverige, ifølge pressemeldingen.

– For å gi kundene våre et best mulig produkt, har vi behov for ekstra kompetanse. Dette sørger vår nye samarbeidspartner for, slik at vi kan nå ut til flere områder og levere det best mulige produktet til våre nye kunder, sier Tengberg.

Rundt 200 restauranter i Oslo tilbyr levering med Foodora.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE