Sagene Avis

For andre gang på ett år har noen knust vinduene på kafeen

Dette bildet har kafeeieren selv tatt fra Sofies Hage på Bjølsen, i dag. Foto: PRIVAT

– Vi aner ikke hvem dette kan være, vi har ikke noe uvennskap med noen, sier en oppgitt kaféeier Latif Altunbas.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.01.2018 kl 10:38

BJØLSEN: I mai 2017 skal noen ha kastet murstein på vinduene til Sofies Hage ved Advokat Dehlis plass på Bjølsen. Nå er kafeen igjen utsatt for hærverk.

– En av mine ansatte kom for å åpne kafeen i dag og oppdaget dette. Jeg fikk beskjed klokken 08.00. En glassmester har nå vært og satt på plexiglass inntil videre, forteller kafeeier Latif Altunbas.

Aner ikke hvem som står bak

– Vi aner ikke hvem dette kan være, vi har ikke noe uvennskap med noen, og kan ikke forstå hvem som gjør dette mot oss. Det samme skjedde jo i mai i fjor, saken ble henlagt fra politiets side, sier han oppgitt, og legger til at forholdet er politianmeldt.

I tillegg til at det nå er planlagt å sette opp utekamera ved kafeen.

Person sjekket på stedet

Politiet forteller at de fikk melding om hendelsen ved Sofies Hage, klokken 02.00 natt til onsdag.


– Vi dro til stedet etter melding om at en person slo løs på rutene, muligens med en metallstang eller lignende. Vi fikk en beskrivelse av en person, og denne personen har vi også sjekket på stedet. Vi har også sikret spor på stedet. Så blir saken etterforsket videre, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand ved Oslo politidistrikt.

Han kan også fortelle at de ikke lyktes å varsle kafeeier om hendelsen i natt.

LES OGSÅ:

Dette blir tilbudene på «nye» Storo

For første gang vil kommunen lage en helhetlig plan for området. Men foreløpig er den hemmelig


Foreslår at deler av Sandakerveien skal hete Nycoveien

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...