Sagene Avis

Foreldrene støtter de ansatte i Torshovhagen etter millionkrav

MILLIONKRAV: Torshovhagen barnehage får millionkrav etter tilsyn fra Fylkesmannen. Foto: Janina Lauritsen

Torshovhagen barnehage får millionkrav etter tilsyn fra Fylkesmannen. Foreldrerepresentantene i barnehagen ser på de siste dagers hendelser som alvorlige og vonde, men ønsker å holde de ansatte utenfor.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2018 kl 09:52

TORSHOV: Fylkesmannen i Oslo og Akershus satte i gang tilsyn av Torshovhagen barnehage etter Asker og Bærums Budstikkes avsløringer av forholdene rundt Risenga barnehage i Asker.

Kostnader til leasing, bompasseringer, forsikringer, reparasjoner, service, bøter, bensin, bilvask og parkering tilknyttet en BMW 2013-modell, og bruken av den, er belastet barnehagen.

Ifølge rapporten hevder barnehagens advokat at den oppgitte bruken er knyttet til barnehagens drift, blant annet til innkjøp av mat. Fylkesmannen mener også at spa-behandliger og hudpleieprodukter i forbindelse med seminarer er feilaktig belastet barnehagen, noe barnehageselskapet selv er enig i. En del innkjøp av inventar er også med på listen over ikke godkjente utgifter.

Det var Budstikka som først skrev om denne saken

Alvorlige og vonde hendelser

Foreldrerepresentantene i Torshovhagen barnehage sier de ser på de siste dagers hendelser som alvorlige og vonde.


– Vi ønsker å komme til bunns i hva og hvordan dette kan ha skjedd i samarbeid med barnehagens ledelse og andre relevante aktører, sier de i en pressemelding.

Ønsker ro

– Vi ønsker på nåværende tidspunkt ikke å uttale oss ut over denne pressemeldingen, men ønsker å få tid og ro til å fordøye og håndtere denne situasjonen som selvfølgelig er vanskelig for oss foreldre, men også for alle de ansatte i barnehagen.

Foreldrene ønsker å påpeke at de er fornøyde med den oppfølging og det tilbudet barna får i barnehagen, og ber alle om å holde de ansatte i barnehagen utenfor saken. De er ikke involvert i de overtredelsene som trekkes frem i Fylkesmannens tilsynsrapport, påpeker foreldrene.

– Vi skal jobbe med å finne gode løsninger for alle sammen! sier de.

Sagene Avis har etter gjentatte henvendelser ikke fått svar fra styreleder i Torshovhagen barnehage.


LES OGSÅ:

Barnehage må betale tilbake 5,4 millioner kroner

Bydel Sagene vil flytte inn i dette nybygget

– Må kjempe mot systemet som skal hjelpe oss

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...