ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Foreldrene støtter de ansatte i Torshovhagen etter millionkrav

MILLIONKRAV: Torshovhagen barnehage får millionkrav etter tilsyn fra Fylkesmannen. Foto: Janina Lauritsen

Torshovhagen barnehage får millionkrav etter tilsyn fra Fylkesmannen. Foreldrerepresentantene i barnehagen ser på de siste dagers hendelser som alvorlige og vonde, men ønsker å holde de ansatte utenfor.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2018 kl 09:52

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Fylkesmannen i Oslo og Akershus satte i gang tilsyn av Torshovhagen barnehage etter Asker og Bærums Budstikkes avsløringer av forholdene rundt Risenga barnehage i Asker.

Kostnader til leasing, bompasseringer, forsikringer, reparasjoner, service, bøter, bensin, bilvask og parkering tilknyttet en BMW 2013-modell, og bruken av den, er belastet barnehagen.

Ifølge rapporten hevder barnehagens advokat at den oppgitte bruken er knyttet til barnehagens drift, blant annet til innkjøp av mat. Fylkesmannen mener også at spa-behandliger og hudpleieprodukter i forbindelse med seminarer er feilaktig belastet barnehagen, noe barnehageselskapet selv er enig i. En del innkjøp av inventar er også med på listen over ikke godkjente utgifter.

Det var Budstikka som først skrev om denne saken

Alvorlige og vonde hendelser

Foreldrerepresentantene i Torshovhagen barnehage sier de ser på de siste dagers hendelser som alvorlige og vonde.

ANNONSE

– Vi ønsker å komme til bunns i hva og hvordan dette kan ha skjedd i samarbeid med barnehagens ledelse og andre relevante aktører, sier de i en pressemelding.

Ønsker ro

– Vi ønsker på nåværende tidspunkt ikke å uttale oss ut over denne pressemeldingen, men ønsker å få tid og ro til å fordøye og håndtere denne situasjonen som selvfølgelig er vanskelig for oss foreldre, men også for alle de ansatte i barnehagen.

Foreldrene ønsker å påpeke at de er fornøyde med den oppfølging og det tilbudet barna får i barnehagen, og ber alle om å holde de ansatte i barnehagen utenfor saken. De er ikke involvert i de overtredelsene som trekkes frem i Fylkesmannens tilsynsrapport, påpeker foreldrene.

– Vi skal jobbe med å finne gode løsninger for alle sammen! sier de.

Sagene Avis har etter gjentatte henvendelser ikke fått svar fra styreleder i Torshovhagen barnehage.

ANNONSE

LES OGSÅ:

Barnehage må betale tilbake 5,4 millioner kroner

Bydel Sagene vil flytte inn i dette nybygget

– Må kjempe mot systemet som skal hjelpe oss

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE