ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Foreløpig avhengig av dagslys her, men ikke veldig mye lenger

VOLDSLØKKA: Banene skal pusses opp, og får også belysning. Foto: Janina Lauritsen

Voldsløkka tennisbaner skal rustes opp, og nå skal det også bli enklere å spille etter sola har gått ned.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 04.01.2020 kl 11:46

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

VOLDSLØKKA: Foreløpig er tennisspillerne avhengig av dagslys for å få brukt banene, men snart kommer lyskasterne.

Forprosjekteringen av Voldsløkka tennisbaner er endelig i gang etter en uventet utsettelse som stoppet prosjektet i sommer, skriver Sagene IF på sin hjemmeside.

Opprustingen av tennisanlegget, med nytt banedekke, nye gjerder, nye murfundament og belysning på alle baner, skal skje en gang i tidsrommet april-august i år. Selve anleggsarbeidet er anslått å ta rundt seks uker og fristen for ferdigstilling er 15. august.

Sagene IF tennis ønsker et banedekke som krever lite ettersyn, kan fungere utendørs så vel som innendørs (i boblehall), og er egnet til konkurransespill, slik at de kan arrangere fremtidige tennisturneringer på Voldsløkka. De er også i dialog med Tennisforbundet om et politisk innspill for fremtidig boblehall, slik at tennisbanene på sikt kan bli et helårsanlegg.

Ønskene er spilt inn til Bymiljøetaten og Sagene IF tennis har en løpende dialog med dem om rehabiliteringen. Banedekker som kan være aktuelle er hardcourt eller kunstgrus, og det vil bli samme type dekke på alle tre baner, informerer Sagene IF videre.

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE