Sagene Avis

Foreslå kandidater til den aller første Årets navn og ildsjel-kåringen i bydel Sagene!

Premien er 10.000 kroner.

Hvem blir vinner av den første Årets navn og ildsjel-kåringen i bydel Sagene? Foto: Karl Andreas Kjelstrup

For første gang skal Sagene Avis, med hjelp fra leserne, kåre Årets navn og ildsjel i Bydel Sagene. Nå trenger vi forslag fra deg. Vinneren får 10.000 kroner fra samarbeidspartner Storo Storsenter.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2018 kl 10:31

BYDEL SAGENE: Tittelen Årets navn og ildsjel 2018 i bydel Sagene, tildeles en person som har utmerket seg lokalt, eller gjort en ekstra innsats i bydelen generelt eller i sitt nærmiljø.

Prisen er ment å hedre én eller flere personer i lokalmiljøet som har gitt av seg selv, for andre – en ildsjel.

Nå trenger vi din hjelp til å finne kandidater!

Lesernes pris

Vi ønsker at du som leser av Sagene Avis nominerer den eller de du mener fortjener prisen.

Deretter velger redaksjonen ut finalister som leserne igjen kan stemme på. Den som får flest stemmer utropes til vinner av Årets navn og ildsjel 2018 i bydel Sagene!

Hvem kan nomineres?

Alle som på en eller annen måte har gitt av seg selv, for fellesskapet, enkeltpersoner eller noen andre.

Enten for å ha jobbet for en viktig lokalsak, for å ha bidratt ekstra i lokalmiljøet, skapt glede eller ha utgjort en forskjell – på et stort eller mindre område.

Det kan være innenfor kultur, idrett, politikk, samferdsel, natur- og miljø, helse, frivillighet, eller noe helt annet!

Nå trenger vi din hjelp: Nominer kandater ved å sende en e-post til post@sageneavis.no, eller fyll enkelt og greit ut skjemaet lenger nede på siden. Fristen for å nominere er 1. desember.


I nominasjonen må du kort fortelle om kandidaten og hvorfor du mener vedkommende fortjener å hedres ekstra.

10.000 kroner i premie

Premien til vinneren av Årets navn og ildsjel 2018 i bydel Sagene, er det samarbeidspartner Storo Storsenter, og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard, som står for. Hun stiller med en sjenerøs premiesjekk til vinneren.

Den er pålydende 10.000 kroner – et beløp vinneren selv får gi videre til et fritt valgt, godt formål i lokalmiljøet.

Det er vinn-vinn for alle!

Nominer kandidater nå!


Hvem har gjort det lille ekstra i året som gikk, og bør nomineres til Årets navn og ildsjel 2018? Foto: Rawpixel/Pixabay

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...