ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

– Det er ekstra stas i år

Endelig kunne rektor Peter Fossland ønske velkommen til både førsteklassingene og til grønt nivå på skolen. Foto: Janina Lauritsen

Rektor på Sagene skole, Peter Fossland, gledet seg over å endelig kunne ønske velkommen både til årets førsteklassinger og til grønt nivå i skolen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2021 kl 14:55

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: I dag, mandag 16. august, var det mange spente små som ventet på å bli ropt opp for å hilse på rektor, lærere og de nye klassekameratene.

– Det er en ære å være her med dere i dag. Dette har vi gledet oss til lenge. Det er ekstra stas i år, fordi vi nå er tilbake på grønt nivå. Nå får vi en tilnærmet normal skolestart, det hadde vi ikke i fjor.

Rektor Peter Fossland ønsket velkommen, før fadderne i fjerdeklasse sang for årets førsteklassinger. Foto: Janina Lauritsen

Når man er helt ny på skolen og sommerfuglene i magen er mange, er det nok godt å vite at man har en «stor» venn til å passe litt ekstra på seg: Fadderne i fjerdeklasse ønsket årets nykommere varmt velkommen og de hadde forberedt en sang for anledningen.

ANNONSE

Sigurd er spent på å begynne i klasse 1B! Foto: Janina Lauritsen


Foto: Janina Lauritsen

Har du noen fine bilder fra første skoledag du ønsker å dele? Send dem gjerne til oss på e-post!

Kun A og B i år

Sagene skole er egentlig beregnet for to parallelle klasser, men likevel har de i mange år tatt imot så mange elever at de har endt opp med tre klasser på trinnene. I dag startet skolen opp med kun to fulle klasser på første trinn, for første gang på mange år.

– Vi har løst mange av problemene til bydelen, slik at alle barna skal få skoleplass. Men det går ikke i år, vi har ikke nok klasserom. En gang må jeg jo sette ned foten. Skolegården vår er også for liten, og vi har heller ingen samlingssal for forestillinger og lignende, har rektor Fossland tidligere fortalt Sagene Avis. Her kan du lese mer om det og skolens oppussingsbehov.

Små og store ventet spent i skolegården Foto: Janina Lauritsen

ANNONSE

Grønt nivå

Alle første skoledager er ganske så spesielle, men denne er ekstra spesiell.

Etter halvannet år med restriksjoner og endringer, kan endelig skolene ønske velkommen til skolestart på grønt nivå!

Lurer du på hva grønt nivå betyr? Her er det man nå må forholde seg til på skolene:

  • Host og nys i albuen
  • Vask hendene
  • Hold deg hjemme hvis du er syk
  • Voksne skal holde avstand til andre voksne
  • Vanlig organisering av skoleklasser og skolehverdag

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE