ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Forventer trafikktrøbbel når gata stenger

Trikk 17 og 18 påvirkes av stengingen. Biltrafikken sluses via Kirkeveien og Geitmyrsveien, eller Torshov. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ullevålsveien og Sognsveien stenges ved Thereses gate fra og med torsdag. Det vil påvirke dem som kjører Sognsveien og Ullevålsveien i retning sentrum.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

ADAMSTUEN/ULLEVÅL: Mellom torsdag 8. juni klokken 02:00 og tirsdag 13. juni klokken 06:00 vil trafikken fra Sognsveien og Ullevålsveien omdirigeres inn Kirkeveien, på grunn av omfattende anleggsarbeid i krysset Ullevålsveien/Thereses gate, melder Sporveien i en pressemelding.

– Vi forventer at dette vil påvirke trafikkflyten i stor grad for alle som kjører Sognsveien og Ullevålsveien i retning sentrum, sier kommuniasjonsrådgiver Emilie Mejlænder til Nordre Aker Budstikke.

Skifter vann- og avløpsrør

Det er utskiftning av over hundre år gamle vann- og avløpsrør og arbeid med trikkesporene som er grunnen for den midlertidige stengingen.

Skiltet omdirigering vil føre trafikken nordfra på Ullevålsveien og Sognsveien via Kirkeveien og Geitmyrsveien. Som et ekstra sikkerhetstiltak vil det være manuell dirigering av trafikken i området.

Sporveien anbefaler publikum å reise kollektivt disse dagene, eller kjøre alternativ rute eksempelvis via Vinderen eller Torshov.

ANNONSE

Midlertidig endring i trikketrafikken

Grunnet samme arbeid vil ikke trikkene 17 og 18 ikke gå mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass mellom 10. juni klokken 19:00 og 12. juni klokken 05:00. Trikkene fra Rikshospitalet vil snu på Adamstuen holdeplass og passasjerer må gå til fots ned til Stensgata holdeplass for å fortsette ned til sentrum.

Trikkene som kommer fra Ljabru og Grefsen i retning Rikshospitalet vil snu på Stensgata holdeplass. Reisende må gå til fots mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass.

Gåavstanden mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass er cirka 300 meter og det vil være trafikkinformanter på holdeplassene som bistår med informasjon og bestilling av taxi for de som ikke har mulighet for å ta seg til nærmeste holdeplass, melder Sporveien.

LES OGSÅ: Slik gikk det i Grefsenveien da Kjelsåsveien ble stengt for skinneoppgradering

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE