Sagene Avis

Forventer trafikktrøbbel når gata stenger

Trikk 17 og 18 påvirkes av stengingen. Biltrafikken sluses via Kirkeveien og Geitmyrsveien, eller Torshov. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Ullevålsveien og Sognsveien stenges ved Thereses gate fra og med torsdag. Det vil påvirke dem som kjører Sognsveien og Ullevålsveien i retning sentrum.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ADAMSTUEN/ULLEVÅL: Mellom torsdag 8. juni klokken 02:00 og tirsdag 13. juni klokken 06:00 vil trafikken fra Sognsveien og Ullevålsveien omdirigeres inn Kirkeveien, på grunn av omfattende anleggsarbeid i krysset Ullevålsveien/Thereses gate, melder Sporveien i en pressemelding.

– Vi forventer at dette vil påvirke trafikkflyten i stor grad for alle som kjører Sognsveien og Ullevålsveien i retning sentrum, sier kommuniasjonsrådgiver Emilie Mejlænder til Nordre Aker Budstikke.

Skifter vann- og avløpsrør

Det er utskiftning av over hundre år gamle vann- og avløpsrør og arbeid med trikkesporene som er grunnen for den midlertidige stengingen.

Skiltet omdirigering vil føre trafikken nordfra på Ullevålsveien og Sognsveien via Kirkeveien og Geitmyrsveien. Som et ekstra sikkerhetstiltak vil det være manuell dirigering av trafikken i området.

Sporveien anbefaler publikum å reise kollektivt disse dagene, eller kjøre alternativ rute eksempelvis via Vinderen eller Torshov.

Midlertidig endring i trikketrafikken

Grunnet samme arbeid vil ikke trikkene 17 og 18 ikke gå mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass mellom 10. juni klokken 19:00 og 12. juni klokken 05:00. Trikkene fra Rikshospitalet vil snu på Adamstuen holdeplass og passasjerer må gå til fots ned til Stensgata holdeplass for å fortsette ned til sentrum.

Trikkene som kommer fra Ljabru og Grefsen i retning Rikshospitalet vil snu på Stensgata holdeplass. Reisende må gå til fots mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass.

Gåavstanden mellom Stensgata holdeplass og Adamstuen holdeplass er cirka 300 meter og det vil være trafikkinformanter på holdeplassene som bistår med informasjon og bestilling av taxi for de som ikke har mulighet for å ta seg til nærmeste holdeplass, melder Sporveien.

LES OGSÅ: Slik gikk det i Grefsenveien da Kjelsåsveien ble stengt for skinneoppgradering

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...