ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Ulykke mellom bilist og elsparkesyklist

Ulykke på Storo, onsdag formiddag Foto: Christian Fredrik Borg

Det har vært en ulykke på Storo, onsdag formiddag.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 11.08.2021 kl 12:02

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: Klokken 11.05 twitrer politiet:

– En fotgjenger er påkjørt av en elsparkesyklist utenfor Storo Storsenter. Fotgjengeren sitter oppreist og får tilsyn av helse. Elsparkesyklisten er på stedet og blir avhørt av politipatruljen.

Til Sagene Avis sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt at det foreløpig kan se ut til at fotgjengeren har krysset et fotgjengerfelt og blitt påkjørt.

– Dette er foreløpig ubekreftet. Fotgjengeren er i verste fall lettere skadet. Ambulansen er på stedet, så vi får se hva som skjer, sier han til lokalavisa.

Bil i stedet

Litt senere oppklarer politiet hendelsesforløpet, og det viser seg at det ikke har vært noen fotgjenger i ulykken:

ANNONSE

– Det viser seg at innledende opplysninger var feil. Det riktige er at en bil har kjørt på elsparkesyklisten da sistnevnte krysset et fotgjengerfelt uten å gi signal eller gå av elsparkesykkelen. Syklisten er tatt med til legevakten for sjekk.

Ulykke på Storo, onsdag formiddag Foto: Christian Fredrik Borg

– Det er en bil som har fått en elsparkesyklist nærmest rett i grillen. Det er ikke så lett. Elsparkesyklisten kom trolig kjørende på fortauet og skal krysse fotgjengerovergang uten å gi tegn, signal eller gå av sykkelen. Da har det som vanlig skjedd ganske fort, så de har kollidert, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Guro Sandnes, til Sagene Avis.

Oppretter sak

Den involverte elsparkesyklisten er en mann i midten av 20-årene.

– Det er ikke førerkort-betegnelse for å kjøre elsparkesykkel, så for han blir det å se om det er skader på den som påkjørte sin bil. Det får de gjøre opp seg imellom, opplyser operasjonslederen.

ANNONSE

Ulykke på Storo, onsdag formiddag Foto: Christian Fredrik Borg

Politiet vil opprette sak på hendelsen.

– Det er for å kunne følge opp om det er en spesiell strekning som det er mange ulykker på, om det skjer noe med fornærmede eller mistenkte i ettertid som har noe å si, sier Sandnes.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE