Sagene Avis

Fra Liverpool til Skeid

Thomas Broch Brantsæter er klar for Skeid. Foto: SKEID FOTBALL

– Jeg har erfaring fra mange spennende toppklubbmiljøer i flere land, men har lyst til å være med å bygge opp noe, sier den nye treneren til Skeid, Thomas Broch Brantsæter.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2017 kl 12:17

NORDRE ÅSEN: – Trenertalentet Thomas Broch Brantsæter har tross sin unge alder en
imponerende trener-cv. Stabæk, FC Midtjylland, Brentford FC og Liverpool FC har allerede nytt godt av 23-åringens kompetanse og engasjement. Nå står Skeid for tur, fra pressemelding fra klubben. 
 

– På rett vei

Videre at Skeid har jaktet på Brantsæter i over et år og er en del av opprustningen av talentfabrikken på Nordre Åsen.

– At Thomas valgte oss foran andre tilbud fra toppklubber i Skandinavia viser at vi er på rett vei og har attraksjonskraft. Vi har flere spennende trenerkrefter på vei inn så dette begynner å se veldig bra ut, ifølge sportssjefene i Skeid, Øyvind Eide og Morten Kampevold.  

Vil være med å bygge opp noe 

Thomas selv kommenterer følgende.

– Jeg har erfaring fra mange spennende toppklubbmiljøer i flere land, men har lyst til å være
med å bygge opp noe. Jeg vet at det har vært jobbet ekstremt godt i Skeid det siste
året på struktur og forankring slik at hele klubben drar i samme retning.


Han trekker også frem at Skeid nylig ansatte egen sportsjef for barn fra 5-12 år som jobber i tospann med en sportsjef for 13-19 åringene.

Brantsæter skal også trene de yngste.

– Han vil også brukes som instruktør på Skeidakademiet og Talentlab, en serie helgesamlinger der det øves på individuelle og rolle-spesifikke ferdigheter. Begge aktiviteter er også åpne for barn fra andre klubber, så man trenger ikke være Skeid-spiller for å nyte godt av satsingen, står det videre i pressemeldingen.

Thomas har UEFA B-lisens og nylig fullført en bachelor i fotballvitenskap ved Liverpool John Moores University, et av verdens ledende universiteter innenfor idrettsvitenskap.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...