Sagene Avis

Full fart med BUA Sagene i sommer

BUA Sagene arrangerer gøyale aktivitetstilbud for barn og unge år også. Ungdommer fra bydelen jobber i BUA Aktiv-prosjektet. Foto: BUA Sagene

Kjenner du vaffellukt og ser noen glade ungdommer med en vogn full av fritidsutstyr, er det bare å komme og bli med på leken!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BYDEL SAGENE: Har du møtt noen glade ungdommer med en vogn full av leker og fritidsutstyr? Ungdommene kommer fra BUA Sagene og skal aktivisere barn og unge i sommer.

I år som i fjor har BUA Sagene og Deichman Torshov et fritidstilbud for barn og unge i parker og på lekeplasser i bydelen. Mange barn og unge fikk et leke- og spilltilbud i fjor og satte stor pris på det.

Årets aktivitetstilbud startet den uka skolene tok sommerferie og varer til 22. juli. Det er mulig det blir mer aktivitet i august også.

BUA Sagene er åpen i hele sommer. Der kan man låne flott sport- og fritidsutstyr helt gratis. Foto: BUA Sagene

Mandag, torsdag og lørdag

I sommer samarbeider BUA Aktiv både med bydelen og biblioteket om aktivitetstilbudene. Bydelen har engasjert ungdom og unge voksne til ulike oppgaver i bydelen. Hele åtte av ungdommene mellom 15-22 år har fått sommerjobb ved BUA Sagene.


– De åtte ungdommene er fordelt i to team og vil jobbe ute tre dager i uka. Mandag, onsdag og torsdag er de ute fra 11-15 på lekeplasser og parker. I første omgang på Haarklous plass og Bjølsenparken, forteller Benjamin Hauan, som er aktivitetsleder i BUA Sagene, i en pressemelding til lokalavisa.

Etter hvert vil ungdommene kanskje dra innom lekeplassen i Iladalen og bygårder på Sagene også. Benjamin tilrettelegger arbeidet i samarbeid med ungdommene, biblioteket og bydelen. I tillegg vil BUA Sagene være åpen i hele sommer, og barn, unge og voksne kan låne for eksempel redningsvester, SUP, baller, sparkesykler, telt og annet turutstyr.

BUA er åpen mandag klokken 16-19, torsdag 16-19 og lørdag 10-13.

Leking og vafler

Ungdommene synes det er gøy å jobbe ute og håper mange barn og ungdommer vil benytte seg av tilbudet.

Det er ingen aldersgrense på aktivitetene. Alle er velkommen, men småbarn følges av foreldrene.


– Noen dager når det er fint vær, blir det kanskje noen overraskelser, og vi har planlagt å steke vafler, forteller Benjamin med et lurt smil.

Kjenner du vaffellukt og ser noen glade ungdommer med en vogn full av fritidsutstyr er det bare å komme og bli med på leken!

Ta kontakt med BUA Sagene på Facebook, Instagram eller send e-post til benjamin@sagenefrivilligsentral.no om du har spørsmål.

BUA Sagene er åpen i hele sommer. Der kan man låne flott sport- og fritidsutstyr helt gratis. Foto: BUA Sagene


BUA Sagene er åpen i hele sommer. Der kan man låne flott sport- og fritidsutstyr helt gratis. Foto: BUA Sagene

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...