Sagene Avis

– Gangveien er et stebarn

En strekning av turveien langs Akerselva som leseren mener er stemoderlig behandlet. Foto: MINA HAUGLI

Sier leser om turveistrekket langs Akerselva, og om vanndammer og manglende strøing.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.02.2017 kl 10:26

AKERSELVA: – Her er det ikke lenger hyggelig å gå. Etter utbyggingen er det ofte store vanndammer i gangveien, og gangveien er et stebarn når det gjelder strøing, opplyser en leser til Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis.

Utbygging

Utbyggingen leseren refererer til er utbygging i starten av Fernanda Nissens gate.

– Begge disse utbyggingene influerer på avrenningen av vann over gangveien langs Akerselva fra rundkjøringa i Lillogatas ende til brua over til Badebakken.  Området har ingen forbindelse til Sandakerveien. Nærmeste vei i nord er Kristoffer Aamots gate, ifølge leseren.

Manglende grøfting?

Som også legger til at det tidligere har vært en grøft på oversiden av gangveien, men denne har blitt tettet igjen etter utbyggingen.

– Jeg har klaget til kommunen flere ganger. For meg virker det opplagt hvorfor disse vandammene dannes, sier leseren.


Onsdag ettermiddag gikk Sagene Avis strekningen. Da erfarte vi riktignok manglende strøing i enden ved Lillogata, men kun én vanndam.

Utbedres til våren

Vi tok kontakt med Bymiljøetaten for å høre hva de hadde å si om saken, og de kunne opplyse at forbedring er på vei.

– Kommunen er klar over situasjonen. Turveien ligger for lavt i terrenget og det mangler sluk, noe som resulterer i vanndammer. Vi kommer til å gå i gang med mulige utbedringer når telen har gått, det vil si til våren, opplyser Monica T. Olsen, pressekontakt i Bymiljøetaten.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...