Sagene Avis

Gir premier til bøssebærere og penger til aksjonen

Senterdirektør for Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, til venstre og representant for årets innsamlingsaksjon, Anita Holt. 1700 medarbeidere ved senteret donerer årets julegave til TV-aksjonen - 25.000 kroner. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

For å rekruttere enda flere bøssebærere til årets TV-aksjon, stiller kjøpesenteret med premier.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2018 kl 10:09

STORO: – De som melder seg som bøssebærer på Storo, og som går med bøsse under innsamlingsaksjonen (journ. anm. Kirkens Bymisjon og TV-aksjonen), vil automatisk være med i trekningen av en superfin goodiebag med blant annet Storohonning, gavekort fra sentret, velduftende overraskelser med mer. Syv heldige vinnere er med i trekningen, forteller senterdirektør ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard.

I tillegg donerer 1700 medarbeidere ved senteret årets julegave til TV-aksjonen - 25.000 kroner.

TV-aksjonen er søndag 21. oktober, og for å være med i trekningen som nevnt over, må du verve deg som bøssebærer på Storo Storsenter - noe du kan gjøre fra nå og helt frem til torsdag 18. oktober.

Kirkens Bymisjon

TV-aksjonen beskriver årets aksjon blant annet slik:

«Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer» - her kan du lese mer om årets TV-aksjon.

Julaften igjen

Storo Storsenter har også julaften, de to siste årene, vært med på å invitere fattige, rusmisbrukere og andre på julelunch ved Egon-restauranten ved senteret. Senterets butikker har blant annet stilt med julegaver til gjestene. I fjor var også kronprinsparet tilstede.

– Det planlegger vi i år også, forteller Aasgaard.

LES OGSÅ: Storsenteret som vokser mest

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...