ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Gir premier til bøssebærere og penger til aksjonen

Senterdirektør for Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, til venstre og representant for årets innsamlingsaksjon, Anita Holt. 1700 medarbeidere ved senteret donerer årets julegave til TV-aksjonen - 25.000 kroner. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

For å rekruttere enda flere bøssebærere til årets TV-aksjon, stiller kjøpesenteret med premier.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2018 kl 10:09

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: – De som melder seg som bøssebærer på Storo, og som går med bøsse under innsamlingsaksjonen (journ. anm. Kirkens Bymisjon og TV-aksjonen), vil automatisk være med i trekningen av en superfin goodiebag med blant annet Storohonning, gavekort fra sentret, velduftende overraskelser med mer. Syv heldige vinnere er med i trekningen, forteller senterdirektør ved Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard.

I tillegg donerer 1700 medarbeidere ved senteret årets julegave til TV-aksjonen - 25.000 kroner.

TV-aksjonen er søndag 21. oktober, og for å være med i trekningen som nevnt over, må du verve deg som bøssebærer på Storo Storsenter - noe du kan gjøre fra nå og helt frem til torsdag 18. oktober.

Kirkens Bymisjon

TV-aksjonen beskriver årets aksjon blant annet slik:

«Med TV-aksjonen NRK 2018 kan Kirkens Bymisjon skape møter som endrer liv. Ved å åpne dører og legge til rette for at flere møtes, skal vi vise hvorfor årets TV-aksjon er viktigere enn aldri før. Vi skal tilby mennesker som opplever å stå utenfor, et nytt fellesskap, en seng eller en samtale og slik bidra til at flere får muligheten til å oppnå egne mål og drømmer» - her kan du lese mer om årets TV-aksjon.

ANNONSE

Julaften igjen

Storo Storsenter har også julaften, de to siste årene, vært med på å invitere fattige, rusmisbrukere og andre på julelunch ved Egon-restauranten ved senteret. Senterets butikker har blant annet stilt med julegaver til gjestene. I fjor var også kronprinsparet tilstede.

– Det planlegger vi i år også, forteller Aasgaard.

LES OGSÅ: Storsenteret som vokser mest

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE