ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Skiltet ble uteglemt

Nycoveien. Foto: Janina Lauritsen

Bydel Sagene ønsker skilt i Nycoveien i sørgående retning. Bymiljøetaten svarer på hvorfor skiltet ennå ikke er satt opp.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: I desember i fjor sendte Bydel Sagene e-post til Bymiljøetaten om forslag til skilting:

«Innspill til forslag til regulering Nycoveien og Sandakerveien mellom Birch-Reichenwalds gate og Vitaminveien. Bydelen viser til oversendte forslag til skiltregulering av overnevnte strekning. Oversendte illustrasjon av skiltforskrift viser at Sandakerveien i nordgående retning er regulert med skilt 142 'Barn' med underskilt 'skole'. Bydelen anbefaler Bymiljøetaten om å vurdere å også regulere inn skiltet i Nycoveien i sørgående retning, slik at bilister som kommer ut av rundkjøringen i Vitaminveien blir gjort oppmerksomme på at det er en skole i nærheten og at Sandakerveien og de aktuelle fotgjengerovergangene på strekningen benyttes som skolevei.», skriver bydelen til Bymiljøetaten.

Det er fortsatt ikke satt opp skilt slik bydelen ønsker. Onsdag svarer seksjonssjef Freddy Leithe i Bymiljøetaten om skiltingen i en e-post til Sagene Avis:

– Det skal være skiltet med fareskiltet «Barn» med underskilt «Skole» i sørgående retning i Nycoveien, men dette er dessverre uteglemt på ny skiltforskrift. Vi skal utarbeide ny skiltplan hvor dette skiltet inkluderes, sier Leithe.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE