ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Grottefesten er fortsatt under etterforskning

Politiet etterforsker fortsatt bunkerfesten i Oslo, men håper å ha tatt en avgjørelse før sommeren. Foto: Jil Yngland/NTB

Politiet etterforsker fortsatt bunkerfesten i Oslo i august i fjor som resulterte i kullosforgiftning. De håper å ha kommet til en avgjørelse før sommeren.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2021 kl 12:59

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

LOVISENBERG/ILA: – Vi venter blant annet på en større kartlegging fra OUS angående skadene på pasientene, og det gjenstår en del avhør, sier politiadvokat Christian Stenberg til Avisa Oslo.

Fem personer er siktet etter grottefesten, samtlige nekter straffskyld.

Stenberg sier de fem blant annet er siktet for å ha tatt opphold på et sted de ikke hadde lov til å være, og for uaktsom forvoldelse av betydelig skade på andre.

– Det som setter dem i siktetposisjon, er at vi har ansett dem for å være arrangører eller medvirkere, sier politiadvokaten.

– Vi håper på en avgjørelse før sommeren, og at vi da er ferdige med etterforskningen.

ANNONSE

Totalt 27 festdeltakere ble kjørt til sykehus med mistanke om kullosforgiftning etter festen i en bunker under Lovisenberg, med inngang i krysset Uelands gate(Colletts gate) natt til 30. august i fjor. To personer fikk påvist hjerneskader. Politiet har anslått at inntil 200 personer deltok på festen.

(©NTB)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE