ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Handelsstanden skuffet over manglende gjenåpning

Kjøpesentre, butikker og serveringssteder har ennå ikke fått en dato for gjenåpning, annet enn at det kommer i neste trinn. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Oslo Handelsstands Forening forventet gjenåpning tirsdag. – Butikker og serveringsstedene er klare for å åpne igjen, mener de.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

OSLO: – Vi forventet at byrådet skulle starte gjenåpning i dag, men er dypt skuffet over at byrådet i Oslo fortsatt holder butikker og serveringssteder stengt, sier administrerende direktør Bjørn Næss i Oslo Handelsstands Forening etter pressekonferansen tirsdag.

Gjenåpning av butikker ligger i trinn to av gjenåpningsplanen, som byrådet skal ytterligere vurdere neste uke.

– Butikker og serveringsstedene er klare for å åpne igjen og er forberedt på fortsatt strenge smitteverntiltak. Strengt, men ikke stengt, er vårt råd til Oslo byråd nå, sier Næss.

Byråd Raymond Johansen sa til NTB under pressekonferansen at han skjønner at mange i næringslivet opplever situasjonen som blodig urettferdig.

ANNONSE

– Vi har etter beste evne forsøkt å treffe tiltak som begrenser mobilitet, og det har vært vellykket. Vi har greid å slå ned den tredje smittebølgen, som i tillegg var det britiske muterte viruset. Det har krevd mye av folk og næringsliv i Oslo, sier Johansen.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Sagene Avis. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE