Sagene Avis

Har du de fineste bildene av kirka vår?

Temaet er Åpen kirke Sagene, og deltakerne står fritt til å fortolke. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Juryen ønsker seg fotografier som speiler kjente, men også ukjente sider ved kirkebygget og livet innenfor og utenfor den over 100 år gamle kirka.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

SAGENE: I oktober feirer Åpen kirke Sagene sitt 10-årsjubileum, og i den anledning inviterer Sagene og Iladalen menighet til fotokonkurranse. Har du fortsatt ikke sendt inn dine bidrag? Da har du en uke på deg!

Temaet for konkurransen er Åpen kirke Sagene, og som deltaker står du fritt til å fortolke temaet. Juryen ønsker seg fotografier som speiler kjente, men også ukjente sider ved kirkebygget og livet innenfor og utenfor den over 100 år gamle kirka.

Etter kåringen av vinnerne, blir de beste fotografiene stilt ut i Sagene kirke. Fotografiene vil også danne utgangspunkt for en kalender og julekort som skal selges til inntekt for orgelfondet i Sagene.

Dette må du vite

Dette må du huske på når du sender inn dine bidrag:

  • Du kan kun delta med bilder du selv har fotografert
  • Bildene kan ikke være eldre enn 10 år
  • Hver deltager kan sende inn maksimalt 3 bilder
  • Bildene må ha så stor oppløsning som mulig (minimum 1 MB/3000px) og i jpg-, eller png-format
  • Som innsender har du selv ansvar for å sørge for tillatelse til offentliggjøring av eventuelle andre personer på bildet
  • Navn på personer på bildet må være med dersom personene er identifiserbare
  • Ved bilder av barn må foreldrene samtykke på barnets vegne inntil barnet er 15 år
  • Sagene og Iladalen menighet forbeholder seg retten til å stille ut de beste bildene samt publisere bildene i en kalender og som julekort som skal selges til inntekt for orgelfondet i Sagene. Menigheten forbeholder seg også retten til å publisere bildene på menighetens nettsider, i sosiale medier og i infomateriell.

Vinnerne av fotokonkurransen offentliggjøres på jubileumsdagen den 10. oktober i år.

Førstepremien er 3000 kroner, andre- og tredjepremie er gavekort på henholdsvis 1500 og 1000 kroner, hos Sagene bokhandel.

Slik deltar du

Bidrag sendes på e-post til post.sageneogiladalen.oslo@kirken.no innen 17. september 2020.

Husk å merke bidraget med «Fotokonkurranse».


Juryen består av:

Fotograf Erlend Berge
Filmskaper Aslaug Holm
Lokalpolitiker Jørgen Foss
Trosopplæringsleder og amatørfotograf Alf Martin Lie
Daglig leder Audhild Årøen
Menighetsrådsleder Kjersti Solhaug Gulliksen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...