Sagene Avis

Vil ha tips til en annerledes 17. mai:

– Her er det bare fantasien som setter grenser

17. MAI: Årets feiring vil bli annerledes. Har du noen gode forslag til hvordan den kan foregå? Foto: Janina Lauritsen

17. mai-komitéen ønsker innspill til hvordan vi kan lage en annerledes feiring i år. Hva mener du? Send oss dine forslag!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2020 kl 11:34

BYDEL SAGENE: Nå må vi tenke nytt og kreativt. Komitélederen ønsker seg innspill til hvordan vi kan markere grunnlovsdagen på en fin, verdig og inkluderende måte – uten at de store menneskemengdene møtes og sprer viruset videre.

– Jeg sender herved en utfordring ut til alle innbyggere hvor vi ber om innspill til hvordan de ser for seg at vi kan markere dagen på en fin måte. Det er mye kunnskap og kreativitet der ute, og det kan utformes både som bilder, innspilt video eller tekstforslag, sier Pia Farstad Von Hall.

Her er det bare fantasien din som setter grensene.

– Det å planlegge en annerledes 17. mai er en utfordring for alle, men det popper opp mange gode idéer. Jeg tror vi kan få til en flott feiring, hvis vi samarbeider. Helsa kommer først, det er viktig.

Ønsker tips fra korps og musikere

Og siden 17. mai er kjent som barnas dag, vil komitélederen involvere skolene.


– Lærerne er flinke til å snakke med barna om dagen i forkant, så lærerne er viktige i så måte.

Og barna kan finne på mye moro hjemme, mener hun. Vi kan for eksempel gå i tog i stua og synge 17. mai-sangene.

– Vi skal bidra så mye vi kan til en fin feiring! Og TV2 og NRK blir nok også veldig viktige i år, de bringer stemningen inn i hjemmene.

Kunstnere og musikere er flinke til å finne på alternativer på Internett for tiden, og komitéen vil gjerne ha forslag fra dem, sier hun og forteller om skolekorps som øver via nettet:

– Det hadde vært kult om de kan gjøre det på 17. mai. Vi kan hjelpe til med å linke opp, men vi må få vite om det først.


Les også: – Nå kan de stikke hodet ut vinduet og oppleve noe annerledes

Send inn dine forslag

Det er rom for mye på Internett. Hva med å lage en nabolagsquiz på Kahoot? spør komitélederen.

Det er ikke alle som har den digitale kompetansen eller tilgang til Internett, men da blir NRK og TV2 viktige, påpeker hun.

– Det er bare fantasien som setter grenser! Så skal vi satse på barnetog i 2021.

Har du forslag til årets feiring? Send oss en e-post til tips@sageneavis.no

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...