ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Her er det barna som står i ladekø

LADESTASJON: Lilleborg barnehage har fått sin egen ladestasjon. Fedrene Pål Ramberg og Fredrik Ellekjær er stolte av resultatet og syns alle barnehager burde ha en. Foto: Janina Lauritsen

Hvem tror du er mest ivrige - fedrene som fikk bygge en egen «ladestasjon» til barnehagen, eller barna som står i kø for å få bruke den?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2019 kl 14:03

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER: Philip (4) og Isak (4) syns i hvert fall «ladestasjonen» er helt topp.

De viser ivrig hvordan den virker og hvor man skal sette ledningen. Og en opplading går i en rykende fart, før de kaster seg ut i sykkelbanen igjen. Og ladekøen ser ut til å kunne bli lang, når alle barna løper mot sykkelskuret for å hente «bilene» sine.

SÅNN: Philip (4) viser hvordan man bruker ladestasjonen. Foto: Janina Lauritsen

Pappaene Fredrik Ellekjær og Pål Ramberg storkoste seg med å lage ladestasjonen.

– Vi tenkte at vi må ha en ladestasjon i 2019. Vi lagde den i løpet av en kveld på dugnad, unntatt litt lakkering i ettertid. Vi hører den har blitt tatt godt imot av barna, og det var gøy for oss foreldrene å få leke litt også da, sier Ellekjær.

ANNONSE

Ramberg syns alle barnehager skulle hatt sin egen ladestasjon.

– Jeg hører det ofte er kø her! Det var gøy å lage den, sier han fornøyd og skryter spesielt av Ellekjær:

– Fredrik holdt på til klokken 23, selv om dugnaden var over klokken 18.00!

Barnehageleder Tove Johnsen er strålende fornøyde med foreldrene, som kom med forslag om å bygge noe i forbindelse med dugnaden.

– Jeg ga dem fritt spillerom, så satte de i gang og holdt på i mange timer. Det er morsomt å se hvor engasjerte foreldrene er! Fedrene var veldig engasjerte og fullførte med presisjon og glans. Jeg, som barnehageleder, setter stor pris på at foreldrene vil gjøre noe for barnehagen. Det legger et godt grunnlag for samarbeid. Og en ladestasjon er jo i tiden. Vi jobber med holdning hele veien, og ladestasjonen er et konkret bidrag, sier hun.

ANNONSE

FORNØYDE: Ansatt Morten Christiansen med Henrik, Finn, Philip og Isak, og barnehageleder Tove Johsen og ladestasjon-snekker Fredrik Ellekjær.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE