Sagene Avis

Her er det barna som står i ladekø

LADESTASJON: Lilleborg barnehage har fått sin egen ladestasjon. Fedrene Pål Ramberg og Fredrik Ellekjær er stolte av resultatet og syns alle barnehager burde ha en. Foto: Janina Lauritsen

Hvem tror du er mest ivrige - fedrene som fikk bygge en egen «ladestasjon» til barnehagen, eller barna som står i kø for å få bruke den?

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2019 kl 14:03

SANDAKER: Philip (4) og Isak (4) syns i hvert fall «ladestasjonen» er helt topp.

De viser ivrig hvordan den virker og hvor man skal sette ledningen. Og en opplading går i en rykende fart, før de kaster seg ut i sykkelbanen igjen. Og ladekøen ser ut til å kunne bli lang, når alle barna løper mot sykkelskuret for å hente «bilene» sine.

SÅNN: Philip (4) viser hvordan man bruker ladestasjonen. Foto: Janina Lauritsen

Pappaene Fredrik Ellekjær og Pål Ramberg storkoste seg med å lage ladestasjonen.

– Vi tenkte at vi må ha en ladestasjon i 2019. Vi lagde den i løpet av en kveld på dugnad, unntatt litt lakkering i ettertid. Vi hører den har blitt tatt godt imot av barna, og det var gøy for oss foreldrene å få leke litt også da, sier Ellekjær.


Ramberg syns alle barnehager skulle hatt sin egen ladestasjon.

– Jeg hører det ofte er kø her! Det var gøy å lage den, sier han fornøyd og skryter spesielt av Ellekjær:

– Fredrik holdt på til klokken 23, selv om dugnaden var over klokken 18.00!

Barnehageleder Tove Johnsen er strålende fornøyde med foreldrene, som kom med forslag om å bygge noe i forbindelse med dugnaden.

– Jeg ga dem fritt spillerom, så satte de i gang og holdt på i mange timer. Det er morsomt å se hvor engasjerte foreldrene er! Fedrene var veldig engasjerte og fullførte med presisjon og glans. Jeg, som barnehageleder, setter stor pris på at foreldrene vil gjøre noe for barnehagen. Det legger et godt grunnlag for samarbeid. Og en ladestasjon er jo i tiden. Vi jobber med holdning hele veien, og ladestasjonen er et konkret bidrag, sier hun.


FORNØYDE: Ansatt Morten Christiansen med Henrik, Finn, Philip og Isak, og barnehageleder Tove Johsen og ladestasjon-snekker Fredrik Ellekjær.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...