ANNONSE
Sagene Avis

Sagene Avis ble med da Reza Rezaee fikk sin første vaksinedose. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Se video:

Her får Reza koronavaksinen. Derfor mener han at du også bør takke ja

Lokalavisa fikk bli med da Reza Rezaee fikk sin første vaksinedose: Han har en klar oppfordring til alle som tenker på om de skal ta vaksinen eller ikke. Og lurer du på hva som skjer når bydelen ringer? Se video her!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2021 kl 14:19

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: Torshov-beboer Reza Rezaee fikk påvist kreft vinteren 2019 og havnet noen uker senere på operasjonsbordet, for å få transplantert en ny lever. Derfor regnes han i koronavaksinasjonens prioriteringsrekkefølge som gruppe 4B – personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp.

Reza Rezaee er er et kjent ansikt for mange i bydelen, som ansatt i Bydel Sagenes bomiljøtjeneste og lokalpolitiker i bydelsutvalget gjennom flere år. Men han er også beboer i bydelen, nabo og medmenneske, og det er som en vanlig innbygger som deg og meg at han i forrige uke fikk det første stikket.

For noen uker siden fikk han telefonen han ikke kunne si nei til. Sagene Avis fikk bli med inn i vaksinasjonssenteret da Reza fikk sin første dose.

ANNONSE

Derfor tok han vaksinen

Hva følte Reza da han endelig fikk telefonen fra Bydel Sagene? Det er flere grunner til at han selv ønsket å ta vaksinen. Han påpeker at han både måtte tenke på seg selv og helsen sin, samtidig som han hadde hele nabolaget i tankene.

Her kan du høre Rezas tanker om hva man burde gjøre om man tenker på å ta vaksinen:

Dette skjer når bydelens vaksinasjonssenter ringer deg

Så hva skjer da, når ansatte fra Bydel Sagenes vaksinasjonssenter ringer? Og hva gjør man om man trenger informasjon på et annet språk enn norsk? Leder av senteret, Vitomir Samardzic, forklarer:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE