Sagene Avis

Sagene Avis ble med da Reza Rezaee fikk sin første vaksinedose. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Se video:

Her får Reza koronavaksinen. Derfor mener han at du også bør takke ja

Lokalavisa fikk bli med da Reza Rezaee fikk sin første vaksinedose: Han har en klar oppfordring til alle som tenker på om de skal ta vaksinen eller ikke. Og lurer du på hva som skjer når bydelen ringer? Se video her!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 16.04.2021 kl 14:19

BJØLSEN: Torshov-beboer Reza Rezaee fikk påvist kreft vinteren 2019 og havnet noen uker senere på operasjonsbordet, for å få transplantert en ny lever. Derfor regnes han i koronavaksinasjonens prioriteringsrekkefølge som gruppe 4B – personer mellom 18 og 64 år med sykdommer/tilstander med høy risiko for alvorlig forløp.

Reza Rezaee er er et kjent ansikt for mange i bydelen, som ansatt i Bydel Sagenes bomiljøtjeneste og lokalpolitiker i bydelsutvalget gjennom flere år. Men han er også beboer i bydelen, nabo og medmenneske, og det er som en vanlig innbygger som deg og meg at han i forrige uke fikk det første stikket.

For noen uker siden fikk han telefonen han ikke kunne si nei til. Sagene Avis fikk bli med inn i vaksinasjonssenteret da Reza fikk sin første dose.

Derfor tok han vaksinen

Hva følte Reza da han endelig fikk telefonen fra Bydel Sagene? Det er flere grunner til at han selv ønsket å ta vaksinen. Han påpeker at han både måtte tenke på seg selv og helsen sin, samtidig som han hadde hele nabolaget i tankene.

Her kan du høre Rezas tanker om hva man burde gjøre om man tenker på å ta vaksinen:

Dette skjer når bydelens vaksinasjonssenter ringer deg

Så hva skjer da, når ansatte fra Bydel Sagenes vaksinasjonssenter ringer? Og hva gjør man om man trenger informasjon på et annet språk enn norsk? Leder av senteret, Vitomir Samardzic, forklarer:

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...