ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Høstens loppemarked ble avlyst, men:

Her kan du både støtte korpset og få julestemning

Foto: Nordpolen skoles musikkorps

Trenger du kransekake, lys og papir til jul? Det kan du enkelt fikse på digitalt julemarked. I tillegg kan du da være med på å bidra til at Nordpolens barn og ungdom fortsatt har et korps å spille i.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SANDAKER: Siden Nordpolen Skoles Musikkorps ikke har fått mulighet til å arrangere loppemarked, ønsker loppekomitéen å bidra med noe annerledes slik at korpset kan fortsette å være et godt tilbud til barn på Nordpolen skole.

Derfor arrangerer de et digitalt julemarked via Facebook.

Kjersti Solberg Monsen i loppekomitéen sier de ser det er veldig viktig at ungene har et tilbud, spesielt nå.

– Det er viktig så de ikke blir sittende inne. Og idrettslag og korpsene trenger klingende mynt i kassa, da må vi være kreative! I vår hadde vi et digitalt loppemarked, men det er veldig tidkrevende og bringer ikke like mye penger inn i kassa.

Kransekakene er tilbake

Tradisjon tro selger de kransekaker fra Grini Hjemmebakeri, og i tillegg kan du få kjøpt herregårdslys for å få i gang julestemninga og julepapir til å pakke årets gaver i.

ANNONSE

– Disse kransekakene, de er supergode! Og vi tenker de fleste trenger julepapir. Så vi la på litt ekstra, det er hyggelig. Korpsets styre syns det er helt suverent at vi har dette markedet. Og det er så artig å få bidra, men så håper jeg alle får gå tilbake til normalen snart, sier hun.

Du legger inn bestilling Facebook eller på telefon 481 13 685. Så kan de hentes på Nordpolen skole mandag 7. desember, klokken 17 til 19, til både julemusikk og gløgg.

– Vi står ute i skolegården, og vi oppfordrer foreldrene til å ta ansvar og at man bruker munnbind. Hvis man trenger hjelp med levering, så gjør vi det vi kan for å få til det.

Foto: Nordpolen skoles musikkorps

– Er avhengig av inntekt nå

Nordpolen Skoles Musikkorps hadde ikke normalt loppemarked hverken i vår eller nå i høst, og de frykter de ikke kan ha det våren 2021 heller.

ANNONSE

– Vi har ikke nok uniformer til alle aspirantene, og vi vet ikke hvor mye penger vi får inn. Vi lever jo i et land som gir noe kompensasjon, men loppemarkedene er en veldig viktig inntektskilde for korpset. Vi er helt avhengig av å få inn penger nå: Skal vi ha færre spilletimer? Og får aspirantene instrumenter neste år?

Hun håper det blir loppemarked til våren og de satser på å kunne ha vanlig drift av korpset i 2021.

– Men da må vi ha inntekt, sier hun og legger til at hun håper folk kommer på «julemarkedet.»

Her er varene

Her er det loppekomitéen frister med i år:

Kransekaker
«Glutenfri kaker med 18 ringer, laget fra bunnen av hos Grini Hjemmebakeri. Ekte og velsmakende, uten konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. Leveres umontert i praktisk eske, pynt medfølger. 399,- pr stk.»

ANNONSE

Herregårdslys
«Vakre, håndstøpte herregårdslys, 35 cm lange og med en brenntid på ca. 9,5 time. En pakke inneholder seks herregårdslys, som fås i fargene hvit og rød. Lysene er kvalitetstestet og RAL-sertifiserte, helt frie for animalske produkter. 99,- pr pakke

Julepakke
«Pakken inneholder 9 meter julegavepapir, 16 til-og-fra-lapper og 16 meter bastbånd. Julegavepapiret har tre forskjellige motiver. Det er 3 ark med hvert motiv og hvert ark er 50 x 100 cm, Til-og-fra lappene har motiv som er hentet fra gavepapiret. Julepapir og lapper er trykket på miljøvennlig papir som kan resirkuleres. 249,- pr pakke»

Frist for å bestille er 30. november. Les mer om markedet på Facebook.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE