ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Ingen konserter likevel, men:

Her kan du bli med «inn» på øvelsen

Fra øvingslørdag 24. oktober Foto: Christina Sepulveda

RETRO må avlyse konsertene de hadde planlagt i november, men her kan du få en smakebit av det du kan forvente når de igjen får lov til å synge for et publikum.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2020 kl 10:30

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BJØLSEN: – Vi som har øvd og øvd til konserter i november! Alt vi har by på nå er et glimt inn i vårt øvingsunivers! Så har vi fremdeles et håp om å kunne invitere til konsert i desember, sier Kirsti Dahl Johansen i RETRO-koret til Sagene Avis.

RETRO med venner hadde invitert til intimkonsert søndag 15. november, men må utsette konsertene grunnet de nye tiltakene i Oslo.

Fra øvingslørdag 24. oktober Foto: Christina Sepulveda

Se øvelsen her

Temaet var «Elvis, Harris, Eggum og folk på Bjølsen» og «Levd liv – under overflaten». Sangene gjenspeiler det daglige livet på Bjølsen,
et mangfold av skjebner i lokalsamfunnet, temaer som hvem som helst kan kjenne seg igjen i, forteller hun.

– Det var også meningen at vi skulle holdt den samme konserten på formiddagen den 15. november. i Centralkirken i Oslo, Metodistkirken som ligger i St Olavs gate 28. Det er et større lokale, der vi kunne ha samlet 150 gjester, og fremdeles overholdt smittevernsreglene. Alt er selvfølgelig avlyst nå. Ingen øvelser blir det heller på en stund, fortsetter hun.

ANNONSE

Se øvelsen her (ekstern video):

Satser på konserter i desember og februar

Koret håper å kunne holde en konsert i løpet av desember. Da blir det i så fall stort sett det samme repertoaret, i tillegg til noen julesanger.

– Vi har uansett planlagt en konsert søndag 14.02.2021, antagelig i Metodistkirken på Bjølsen. Alt avhenger av om myndighetene åpner for innendørs arrangementer igjen. Repertoaret vil være variert, men temaet er det samme «LEVD LIV – UNDER OVERFLATEN». Vi er vanlige folk, som holder oss til populære sanger som vanlige folk liker, med tekster vi kjenner oss hjemme i, sanger som vanligvis ikke blir assosiert med kirkelig repertoar.

Det blir sanger av Elvis Presley, Emmylou Harris, Jan Eggum, Janis Ian, the Hollies, De Lillos, Maren Morris, Bob Dylan og DumDum Boys med flere.

ANNONSE

Fra øvingslørdag 24. oktober. Foto: Christina Sepulveda

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE