Sagene Avis

Ingen konserter likevel, men:

Her kan du bli med «inn» på øvelsen

Fra øvingslørdag 24. oktober Foto: Christina Sepulveda

RETRO må avlyse konsertene de hadde planlagt i november, men her kan du få en smakebit av det du kan forvente når de igjen får lov til å synge for et publikum.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.11.2020 kl 10:30

BJØLSEN: – Vi som har øvd og øvd til konserter i november! Alt vi har by på nå er et glimt inn i vårt øvingsunivers! Så har vi fremdeles et håp om å kunne invitere til konsert i desember, sier Kirsti Dahl Johansen i RETRO-koret til Sagene Avis.

RETRO med venner hadde invitert til intimkonsert søndag 15. november, men må utsette konsertene grunnet de nye tiltakene i Oslo.

Fra øvingslørdag 24. oktober Foto: Christina Sepulveda

Se øvelsen her

Temaet var «Elvis, Harris, Eggum og folk på Bjølsen» og «Levd liv – under overflaten». Sangene gjenspeiler det daglige livet på Bjølsen,
et mangfold av skjebner i lokalsamfunnet, temaer som hvem som helst kan kjenne seg igjen i, forteller hun.

– Det var også meningen at vi skulle holdt den samme konserten på formiddagen den 15. november. i Centralkirken i Oslo, Metodistkirken som ligger i St Olavs gate 28. Det er et større lokale, der vi kunne ha samlet 150 gjester, og fremdeles overholdt smittevernsreglene. Alt er selvfølgelig avlyst nå. Ingen øvelser blir det heller på en stund, fortsetter hun.


Se øvelsen her (ekstern video):

Satser på konserter i desember og februar

Koret håper å kunne holde en konsert i løpet av desember. Da blir det i så fall stort sett det samme repertoaret, i tillegg til noen julesanger.

– Vi har uansett planlagt en konsert søndag 14.02.2021, antagelig i Metodistkirken på Bjølsen. Alt avhenger av om myndighetene åpner for innendørs arrangementer igjen. Repertoaret vil være variert, men temaet er det samme «LEVD LIV – UNDER OVERFLATEN». Vi er vanlige folk, som holder oss til populære sanger som vanlige folk liker, med tekster vi kjenner oss hjemme i, sanger som vanligvis ikke blir assosiert med kirkelig repertoar.

Det blir sanger av Elvis Presley, Emmylou Harris, Jan Eggum, Janis Ian, the Hollies, De Lillos, Maren Morris, Bob Dylan og DumDum Boys med flere.


Fra øvingslørdag 24. oktober. Foto: Christina Sepulveda

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...