ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Her kan du se hva en sølvstrupe og en gapetrost får til sammen

ODDA COUPLE: Forestillingen er på Cosmopolite, lørdag 8. desember klokken 18.30. Foto: Magnus Skrede

Musikalstjernen André Søfteland og komiker Roar Brekke har én ting til felles: De kommer begge fra Odda. Den ene kalles sølvstrupe, og den andre gapetrost, men begge skal i hvert fall både synge og spre humor i helgen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 07.12.2018 kl 10:53

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Showet Odda Couple er hverken en musikal eller ren stand-up, men en «balansert blanding av humor og gode musikkopplevelser.»

Forestillingen er på Cosmopolite, lørdag 8. desember klokken 18.30.

Idéen om å lage en litt annerledes forestilling ble født en sommerdag i Bergen tidligere i år. Brekke satt på en utekafé på Torgallmenningen da Søfteland kom ruslende forbi. En hyggelig prat ved kafébordet ble fort til planer om nytt show.

Et møte mellom en sanger og en komiker

– Det var vel jeg som foreslo det først, å finne på noe sammen, forteller Søfteland, som i fjor hadde en av hovedrollene i Les Miserables i Oslo, i en pressemelding.

Dette føltes som en skikkelig utfordring, forteller han videre.

ANNONSE

– Tidligere har jeg jobbet mest med å tolke roller i helt andre format, som teater og musikaler. Roar er jo en morsom fyr, og jeg er alltid interessert utvikling. Jeg var nysgjerrig på hva vi kunne finne i møtet mellom meg som sanger og Roar som komiker.

Det skumleste de har gjort

Roar Brekke har tidligere satt opp fire helaftens humorshow og ble nominert til komiprisen for All verdens tid. Han er nå fornøyd med å være ute på dypt vann.

– Når du prøver ut vitser vet du aldri hva som treffer publikum. Å blande inn en musikalstjerne hørtes enda mer risikabelt ut. Og dermed enda mer fristende, sier han.

De to oddingene er begge enige om at dette er noe av det skumleste de har gjort.

Brekke og Søfteland har også fått med seg en tredje odding på laget. Tekster fra poet Frode Gryttens ferske julebok Deilig er jorden er flettet inn i showet.

ANNONSE

– Vi tror publikum vil bli positivt overrasket over det vi har rørt i hop, sier Søfteland.

– Kall det hva du vil. Publikum skal i hvert fall forlate lokalet med godt humør og kanskje litt julestemning i hjertet, sier Brekke.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE