ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Her kan du snart få lekre retter

Senterdirektør på Storo Storsenter, Unni Merethe Aasgaard, og prosjektleder for det nye restaurantkonseptet, Finn-Axel Rasmussen. Foto: KARL A. KJELSTRUP

Det blir asiatisk, og med nesten like mange sitteplasser ute som inne. Se hvilken restaurant som åpner på «nye» Storo til høsten.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

STORO: I mars åpner Norges største kinosenter i Vitaminveien, nedenfor Storo Storsenter. I løpet av høsten følger nytt hotell, sportsbutikk og restauranter.

Unni Aasgaard, direktør ved Storo Storsenter, kan fortelle at det nye området med de forskjellige tilbudene blir en del av kjøpesenteret.

Slik blir det seende ut:

Det betyr rundt en dobling av Storo Storsenters areal, som i dag er på 56.000 kvadratmeter. Det nye området er på 66.000 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Vil heller leie ut leilighetene på Storotunet

ANNONSE

Kino, hotell og nye restauranter. 2018 blir et spennende år på «nye» Storo. FOTO: KARL A. KJELSTRUP

Én enhet

Tidligere har Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis fortalt at Odeon, Norges største kino, åpner allerede i mars, og at XXL som nevnt også er klare for nye lokaler i Vitaminveien.

Hotellet med konferansesenter har 321 rom, og skal etter planen åpne 5. september 2018. Det er ennå ikke helt avklart når XXL-butikken åpner, men det blir i løpet av høsten.

Det blir også barnehage på området, ved Storotunet.

Nye tilbud

Tidligere denne måneden ble det offisielt at restauranten Johnny Rockets, som åpnet i USA for over 30 år siden, nå kommer til Norge, og til Storo. Restauranten som frister med blant annet hamburgere med kjøtt fra Strøm-Larsen og «handspun milkshakes to die for».

ANNONSE

I tillegg blir det rosa fisk. Restauranten Pink Fish sjekker også inn på «nye» Storo. Begge restaurantene skal etter planen åpne i løpet av høsten, og sistnevnte i førsteetasjen på det buede bygget mot Vitaminveien.

Nå kan den tredje og siste restauranten på området avsløres, og det blir «asian style».

– Sumo Restaurant Storo blir på hele 330 kvadratmeter inne, og 150 kvadratmeter med uteservering, samt en terrasse på 30 kvadratmeter. Med sol fra klokken 12.00 til 21.00 på sommeren, frister prosjektleder Finn-Axel Rasmussen i Sinco Group, som står bak nyetableringen.

Gleder seg: Finn Axel Rasmussen og Unni Merethe Aasgaard. FOTO: KARL A. KJELSTRUP

– Sumo er et konsept i tiden, med asian fusion, altså miks av mat fra asiatiske land. Også med take-away og catering, sier han.

ANNONSE

Men Sumo-konseptet er på ingen måte nytt, med flere restauranter i Bergen og også på Solli plass i Oslo.

Beliggenhet

Rasmussen forteller at han kjenner godt til Bydel Nordre Aker. Han har selv lang fartstid i restaurantbransjen, og står bak en rekke etableringer. Som blant annet Peppes litt lenger inn i Nydalen. Selv er han kokk, men blir vel neppe å finne over grytene på «nye» Storo.

Her blir det asiatisk mat senere i år. FOTO: KARL A. KJELSTRUP

Han forteller videre:

– Dette er en super location, og et veldig godt substitutt til en prima beliggenhet ikke langt fra Oslo sentrum. Det nye området som bygges her nå linker jo Nydalen og Storo sammen.

ANNONSE

Åpning av restauranten blir til høsten, men lokalavisa fikk bli med inn på enn titt i det som skal bli det nye restaurantbygget.

– Det blir store vinduer både mot Vitaminveien og mot uteserveringen og kinoen. I midten skal det bli et stort åpent kjøkken, og i enden her en uteterrasse, viser og forteller Rasmussen i andre etasje på det nye bygget.

Han peker mot inngangen til restauranten.

– Her skal forresten toalettene ligge. Sumo-toalettene er helt spesielt fine, smiler han.

Hvorfor?

– De er bare dødslekre!

Delta i navnekonkurranse, og vinn middag

Hva skal det nye, buende paviljong-bygget som skal huse de nye restaurantene hete?

Storo Storsenter har utlyst en navnekonkurranse, og du kan komme med dine forslag i denne saken.

Vinneren får ikke bare æren av å ha navnsatt det nye bygget, men også et gavekort på 5000 kroner fra Storo Storsenter, og en middag på Sumo, lover Finn-Axel Rasmussen.

Det nye bygget ligger ut mot VItaminveien og Fernanda Nissen skole. FOTO: KARL A. KJELSTRUP

Fortsatt byggeplass, men til høsten blir dette restaurant. FOTO: KARL A. KJELSTRUP

Slik ser foreløpig paviljongbygget ut:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE