Sagene Avis

Her kan du teste deg gratis

Nå kan du teste deg gratis, i Vitaminveien på Storo. Foto: Janina Lauritsen

– Vi får se hvordan vi holder åpent fremover, hvor lenge tilbudet skal vare - det kommer jo an på behovet. Etter gjenåpningen så er det uvisst hvordan smittesituasjonen blir nå fremover, sier lege Malin Teie Finstad.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

STORO: Lege Malin Teie Finstad ved Frysja legekontor er initiativtager til gratis hurtigteststasjoner i Nordre Aker og på Storo.

– Jeg synes vi manglet slike gratis hurtigteststasjoner i bydel Nordre Aker, og derfor ønsket jeg å se på mulighetene til å etablere et slikt tilbud. Det er opprettet på privat initiativ, men i samråd med bydelsoverlegen i Nordre Aker. Det er et kostnadsfritt tilbud til offentligheten. Vi får se hvordan vi holder åpent fremover, hvor lenge tilbudet skal vare - det kommer jo an på behovet. Etter gjenåpningen så er det uvisst hvordan smittesituasjonen blir nå fremover, sier Finstad til lokalavisa.

I tillegg til en teststasjon på Kjelsås i bydel Nordre Aker, er det nå etablert en på Storo, i Vitaminveien 2.

Du kan enten bestille testtime på nett, via nordreakertest.no, scanne QR-kode på teststasjonen eller via drop-in - men ta med legitimasjon. Svaret er klart innen én time. Et negativt testsvar inkluderer registrering av grønt koronasertifikat på HelseNorge.

Man må ikke være bosatt i bydelen for å benytte seg av teststasjonen.


Nå kan du teste deg gratis, i Vitaminveien på Storo. Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...