Sagene Avis

Sagene Avis

Hiv o'hoi, se hvem som ankret opp på Storo!

KONGEN PÅ HAVET: Kaptein Sabeltann besøkte Storo storsenter, lørdag 28. september. Foto: Janina Lauritsen

Kongen på havet, selveste Kaptein Sabeltann, besøkte Storo Storsenter lørdag 28. september. Og barn i alle aldre strømmet til!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2019 kl 19:04

STORO: - Hiv o'hoi, sjørøver! sier Kaptein Sabeltann til alle som har stått i kø for å få signert boka si, hos ARK på Storo storsenter.

Og køen er ikke kort. Den strekker seg rundt svingen og bort til Yummy Heaven, og det er heller ikke en liten folkemengde som har plassert seg ved siden av køen utenfor butikken, for å få et glimt av sjørøverkapteinen.

LANG KØ: – Hiv o'hoi, sjørøver! Foto: Janina Lauritsen

Men inne i butikken, noen meter unna Kaptein Sabeltann, som siden 2011 har blitt spilt av Kyrre Haugen Sydness, står mannen bak fenomenet som i år feirer 30-årsjubileum; Terje Formoe. Han står også og signerer bøker, for han trenger selvsagt ingen parykk, sabel eller hatt for å bli gjenkjent som kongen på havet. I hvert fall ikke blant de litt eldre landkrabbene.

KAPTEIN SABELTANN: Mannen bak Kaptein Sabeltann, Terje Formoe. Foto: Janina Lauritsen

Alfred (3 1/2 år) har stilt opp i fullt Kaptein Sabeltann-kostyme, og har nettopp fått hilse på helten.

- Vi har stått en time i kø. Han syns det er verdt det, og da syns jeg det er verdt melkesyra, sier pappa André.

MØTTE HELTEN: Alfred (3 1/2 år) fikk møte Kaptein Sabeltann Foto: Janina Lauritsen

Ingen sjørøvertokt uten duell! Foto: Janina Lauritsen

Kaptein Sabeltanns besøk på Storo er i forbindelse med premieren på animasjonsfilmen Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant:

Og så mimrer vi litt, hvem husker denne?

STORO: Det var mange som tok turen innom senteret, lørdag 28. september. Foto: Janina Lauritsen

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...