ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis
Seksjonsheader

«Høstens beste tips fra en fyr på seks år»

Tidemann er en fyr med mye på hjertet. Foto: THEA KLINGENBERG

KOMMENTAR: «I Maridalen har jeg et fjell som heter Tidemannfjellet, det kan man både klatre på og spise matpakke på. Og så er det flere bekker der, bekker er morsomme.»

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2017 kl 08:40

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Tidemann er en fyr med mye på hjertet, han spurte nylig om ikke han kunne få starte en egen blogg. Jeg tenker at vi kanskje skal vente bittelitt med det (kremt), men han må gjerne få bidra her.

Det er derfor en glede å få presentere hans første intervju.

Hva er det du liker best å gjøre om høsten?

«Jeg liker veldig godt å gå på tur. Aller helst i en skog, for der er det så mye luft og man kan finne pinner og mye rart. Det er også veldig rolig i skogen, og av og til finner man sopp og vandrestaver og glatte steiner.»

«Det er mye frisk luft i skogen, og så er det så rolig her»

ANNONSE

Hvor er det du pleier å gå på tur?

«I Maridalen. Der har jeg et fjell som heter Tidemannfjellet, det kan man både klatre på og spise matpakke på. Og så er det flere bekker der, bekker er morsomme.»

Hva liker du best med å gå i skogen?

«Jeg liker å knekke pinner og greiner fra visne trær, det kan man gjøre hvis man er sterk. Og da liker jeg lyden av knekkingen, og så liker jeg at man kan lage seg vandrestaver. En gang fant Mommo og jeg en vandrestav som var et helt tre, den var høyere enn huset vårt. Det var vanskelig å bære den hjem, men vi klarte det.»

«Det er viktig for barn å få gå i bekker»
 
Hva er det viktigste med skogen, tenker du?

ANNONSE

«At det er der dyrene bor. Jeg synes det er kult at man kanskje kan se en elg. Og så er det alltid så hyggelig å gå på tur, for det er så mye luft og så lukter det godt. Jeg liker å bygge lego og være inne også, men skogen er finere.»

«Ikke mas. Det er veldig rolig og deilig i skogen, så ikke mas.»

Har du noe råd til voksne som vil ta med seg barna på tur i skogen?

«Ja, ikke mas! Det er veldig slitsomt å bli mast på når man er i skogen, for det er så deilig og rolig der. Og helst gå et sted hvor det ikke er vei, men sånn at man kan gå opp og ned overalt, og over trær og utforske litt. Og så er det viktig for barn å få gå i bekker. Og så er det veldig lurt å ha med varm kakao som man kan drikke når man vil ta seg en pause.»

«Det er deilig å bade litt også. I bekken finnes det ofte glatte steiner.»

ANNONSE

Har du et siste råd?

«Gå på tur, aldri sur!!! Skriv det med utropstegn, fordi da får man mere lyst til det, Mamma.»

Thea Kristine Klingenberg
Radioreporter og blogger
, bor på Torshov.

Dette innlegget ble først publisert på Thea Klingenbergs blogg, og var sponset av klesmerket Polarn O. Pyret. Sagene Avis og Nordre Aker Budstikke har fått tillatelse til å dele innlegget, men har ikke mottatt noen form for betaling for å gjøre det.

MER FRA THEA KLINGENBERGS BLOGG HER

ANNONSE

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE