Sagene Avis

«Hun passer godt til Sagene bydel, som nettopp er opptatt av å bringe folk sammen og bygge ned skiller»

Tidligere somalisk kulturlørdag på Torshov, fra venstre, enhetsleder Cathrin Dahl-Johansen, initiativtager til samlingen, Rama Jama og byråd Inga Marte Thorkildsen (SV). Foto: ARKIV SAGENE AVIS/BYDEL SAGENE

Inga Marte Thorkildsen (SV) har sin egen alternative julekalender. I luke syv, så roser byråden Cathrin Dahl-Johansens arbeid i Bydel Sagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 08.12.2018 kl 00:46

SAGENE: Byråd for oppvekst og kunnskap, Inga Marte Thorkildsen (SV), har sin egen julekalender på facebook. En julekalender der byråden hedrer folk som står på litt ekstra for barn og unge.

Luke syv

I luke syv er det enhetsleder for Ungdomstiltakene og barnevernspedagog i Bydel Sagene, som blir hedret, nemlig Cathrin Dahl-Johansen.

Innlegget til byråden starter omtrent slik:

– «Cathrin er den personen med størst engasjement jeg har møtt i barnevernet gjennom mitt arbeid i Landsforeningen for barnevernsbarn og som klient med 15 flyttinger i barnevernet selv». Slik starter nominasjonen av Cathrin, fra ei jente som veit hva hun snakker om...Cathrins arbeid føyer seg inn i en større internasjonal bevegelse for nye måter å forstå atferd på som kan gi tusenvis – for ikke å si millioner – av barn og ungdommer et bedre liv. Det handler om aksept. Om forståelse. Om å skjønne at atferd er et språk, til og med et rop om hjelp mange ganger. Og med forståelse og aksept kommer tilliten, den som gjør at forandringsarbeidet kan begynne.

– Passer godt til Sagene bydel

Byråden skriver også følgende:


– Blant somaliske kvinner i min bydel, Sagene, verdsettes hun også høyt. Hun er rett og slett mange steder på en gang. Hun gir av seg selv, med et positivt og varmt menneskesyn og et ønske om å bringe mennesker sammen. Hun passer i grunnen godt til Sagene bydel, som nettopp er opptatt av det – å bringe folk sammen, skape møteplasser og bygge ned skiller mellom folk.

Her kan du lese hele innlegget til byråden, om Cathrin Dahl-Johansen og luke syv i byrådens alternative
julekalender.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...