Sagene Avis

Hva kan bli bedre i Bydel Sagene?

Leder av Sagene AUF Gabriella Bøgle, tidligere statsråd Sissel Rønbeck og bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg.

Foto: ARBEIDERPARTIET

Spør BU-leder Helge Stoltenberg (Ap), tidligere statsråd Sissel Rønbeck og leder av Sagene AUF, Gabriella Bøgle, og ber deg sende inn forslag.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2018 kl 09:27

SAGENE: Sagene Arbeiderparti har satt ned en programkomite som skal lage program for perioden 2019 – 2023. I komiteen sitter foruten BU-leder Helge Stoltenberg, blant annet tidligere statsråd Sissel Rønbeck og leder av Sagene AUF Gabriella Bøgle. De forteller at de trenger innspill.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. Vi har en fått en flott programkomite med en god blanding av kunnskap og erfaringer. Her vil det helt sikkert komme opp mange gode forslag til hva
som kan gjøre bydel Sagene enda bedre, sier Helge Stoltenberg som skal lede programkomiteen.

For alle

Han forteller at programkomiteen legger opp til et omfattende arbeid og at den ønsker å engasjere både medlemmer og ikke-medlemmer. Frivillige lag og organisasjoner vil bli kontaktet for å få innspill fra disse. Næringsliv og fagforeninger i bydelen vil også ha mulighet til å gi innspill til komiteen.

– Vi ønsker i tillegg å få innspill fra helt alminnelige folk i bydelen. Hva er det som kan bli bedre? Er det noe som mangler? Hva er ditt forslag? Dette er spørsmål vi ønsker svar på, sier Helge.

Vedtas neste år

I oktober/november skal komiteen ha klart sitt første utkast til nytt program.


– Første utkastet kommer vi til å sende ut til medlemmer, men vi vil også gjøre det tilgjengelig for alle i bydelen slik at vi kan få tilbakemeldinger på dette. Så i begynnelsen av mars 2019 vil vårt endelige forslag være klart og det skal vedtas en gang i mars 2019.

Innspill til programkomiteen kan man gi på facebooksiden til Sagene Arbeiderparti eller direkte til Helge Stoltenberg på epost: helge.Stoltenberg@hotmail.com, eller telefon 92 88 10 84.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...