ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Hva kan bli bedre i Bydel Sagene?

Leder av Sagene AUF Gabriella Bøgle, tidligere statsråd Sissel Rønbeck og bydelsutvalgsleder Helge Stoltenberg.

Foto: ARBEIDERPARTIET

Spør BU-leder Helge Stoltenberg (Ap), tidligere statsråd Sissel Rønbeck og leder av Sagene AUF, Gabriella Bøgle, og ber deg sende inn forslag.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 02.06.2018 kl 09:27

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Sagene Arbeiderparti har satt ned en programkomite som skal lage program for perioden 2019 – 2023. I komiteen sitter foruten BU-leder Helge Stoltenberg, blant annet tidligere statsråd Sissel Rønbeck og leder av Sagene AUF Gabriella Bøgle. De forteller at de trenger innspill.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på denne jobben. Vi har en fått en flott programkomite med en god blanding av kunnskap og erfaringer. Her vil det helt sikkert komme opp mange gode forslag til hva
som kan gjøre bydel Sagene enda bedre, sier Helge Stoltenberg som skal lede programkomiteen.

For alle

Han forteller at programkomiteen legger opp til et omfattende arbeid og at den ønsker å engasjere både medlemmer og ikke-medlemmer. Frivillige lag og organisasjoner vil bli kontaktet for å få innspill fra disse. Næringsliv og fagforeninger i bydelen vil også ha mulighet til å gi innspill til komiteen.

– Vi ønsker i tillegg å få innspill fra helt alminnelige folk i bydelen. Hva er det som kan bli bedre? Er det noe som mangler? Hva er ditt forslag? Dette er spørsmål vi ønsker svar på, sier Helge.

Vedtas neste år

I oktober/november skal komiteen ha klart sitt første utkast til nytt program.

ANNONSE

– Første utkastet kommer vi til å sende ut til medlemmer, men vi vil også gjøre det tilgjengelig for alle i bydelen slik at vi kan få tilbakemeldinger på dette. Så i begynnelsen av mars 2019 vil vårt endelige forslag være klart og det skal vedtas en gang i mars 2019.

Innspill til programkomiteen kan man gi på facebooksiden til Sagene Arbeiderparti eller direkte til Helge Stoltenberg på epost: helge.Stoltenberg@hotmail.com, eller telefon 92 88 10 84.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE