ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis
Seksjonsheader

«Hvem skal bo i bydel Sagene?»

Knut Sand Bakken, Sagene-beboer Foto: Privat

MENINGER: «Folk med vanlig inntekt burde kunne få seg en bolig hvis OBOS tenker på litt annet enn profitt! Og uten mangfoldet vil vi få en en kjedeligere bydel!» skriver Knut Sand Bakken.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

Vi gir ikke opp. Folk flest, vanlige mennesker skal ha råd til å bo i bydelen.

Skal vi få en lovfestet rett til bolig? Uten at det blir en lovfestet vil mange falle utenfor det ordinære boligmarkedet. Som beboer på Sagene stiller jeg meg ofte spørsmål om hvem som egentlig har råd til å bo her?

Tiden er overmoden for å stille dette spørsmålet. Jeg møter av og til unge som må flytte fra bydel Sagene for de har ikke råd til å skaffe seg leilighet her. Og leien er altfor høy!

Vi gir ikke tanken om sosial boligbygging. Vi trenger kommunale boliger, rimelige utleieboliger i tillegg til selveierleiligheter i bydelen. Vi ønsker mangfold hvor det er rom for ulike typer mennesker. Og vi gir ikke opp arbeidet med å bygge fellesskap i bydelen, i parkene og borettslagene som er rause og inkluderende, der både barn, ungdom, voksne og eldre finner seg til rette.

For folk med vanlig inntekt burde kunne få seg en bolig hvis OBOS tenker på litt annet enn profitt! Og uten mangfoldet vil vi få en en kjedeligere bydel!

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE