Sagene Avis

Hvem syns du fortjener Lovisaprisen i år?

LOVISAPRISEN: Harald Øyen vant prisen i fjor, hvem syns du fortjener den i år? Foto: Kristin Tufte Haga (arkivfoto)

Arbeidsutvalget trenger din hjelp til å kåre årets vinner av Lovisaprisen. Send inn dine forslag!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

BYDEL SAGENE: Lovisaprisen er Bydel Sagenes miljø- og kulturpris. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, forretninger, bedrifter, menigheter, offentlige og private institusjoner, organisasjoner, foreninger og lag tilhørende bydel Sagene.

– Lovisaprisen skal gis til noen som har gjort et godt arbeid for bydel Sagene og oss som bor her. Det skal være en heder å motta denne prisen, sier bydeltutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Les om fjorårets vinner, Harald Øyen, her.

– For fremragende arbeid

Prisen tildeles for fremragende arbeid med å bedre det fysiske miljøet i bydelen og/eller for fremragende sosialt- eller kulturelt arbeid i bydelen. Men bydelens ansatte eller valgte politikere kan ikke motta prisen dersom disses ordinære virkefelt inngår som en vesentlig del av begrunnelsen.

– I vår bydel er det så mange som gjør veldig mye for oss andre som bor her. Det er mange som hadde fortjent å motta Lovisaprisen. Men jeg trenger å få vite hvem du mener fortjener Lovisaprisen i år.


Lovisaprisen ble delt ut første gangen i 1995. Da gikk den til Arne Gjesti for hans brede sosiale arbeid og for etableringen av Sagene samfunnshus. Senere har prisen blitt delt ut hvert år blant annet til Fortidsminneforeningen, Sagene Ring, Skeid og Lillebjørn Nilsen.

Send inn dine forslag

– Har du en god kandidat til hvem som bør motta Lovisaprisen i år så hører jeg gjerne fra deg. Jeg tar imot alle forslag med stor takk, sier Stoltenberg.

Har du et forslag? Send inn din kanditat på e-post til Helge Stoltenberg.

Hvem som får Lovisaprisen for 2019 bestemmes av Arbeidsutvalget i bydelen mandag 8. april og den deles ut under bydelsdagene søndag 12. mai på Vøienvolden gård.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...