ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Hvem syns du fortjener Lovisaprisen i år?

LOVISAPRISEN: Harald Øyen vant prisen i fjor, hvem syns du fortjener den i år? Foto: Kristin Tufte Haga (arkivfoto)

Arbeidsutvalget trenger din hjelp til å kåre årets vinner av Lovisaprisen. Send inn dine forslag!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BYDEL SAGENE: Lovisaprisen er Bydel Sagenes miljø- og kulturpris. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, forretninger, bedrifter, menigheter, offentlige og private institusjoner, organisasjoner, foreninger og lag tilhørende bydel Sagene.

– Lovisaprisen skal gis til noen som har gjort et godt arbeid for bydel Sagene og oss som bor her. Det skal være en heder å motta denne prisen, sier bydeltutvalgsleder Helge Stoltenberg (Ap).

Les om fjorårets vinner, Harald Øyen, her.

– For fremragende arbeid

Prisen tildeles for fremragende arbeid med å bedre det fysiske miljøet i bydelen og/eller for fremragende sosialt- eller kulturelt arbeid i bydelen. Men bydelens ansatte eller valgte politikere kan ikke motta prisen dersom disses ordinære virkefelt inngår som en vesentlig del av begrunnelsen.

– I vår bydel er det så mange som gjør veldig mye for oss andre som bor her. Det er mange som hadde fortjent å motta Lovisaprisen. Men jeg trenger å få vite hvem du mener fortjener Lovisaprisen i år.

ANNONSE

Lovisaprisen ble delt ut første gangen i 1995. Da gikk den til Arne Gjesti for hans brede sosiale arbeid og for etableringen av Sagene samfunnshus. Senere har prisen blitt delt ut hvert år blant annet til Fortidsminneforeningen, Sagene Ring, Skeid og Lillebjørn Nilsen.

Send inn dine forslag

– Har du en god kandidat til hvem som bør motta Lovisaprisen i år så hører jeg gjerne fra deg. Jeg tar imot alle forslag med stor takk, sier Stoltenberg.

Har du et forslag? Send inn din kanditat på e-post til Helge Stoltenberg.

Hvem som får Lovisaprisen for 2019 bestemmes av Arbeidsutvalget i bydelen mandag 8. april og den deles ut under bydelsdagene søndag 12. mai på Vøienvolden gård.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE