Sagene Avis

Starter kor:

– Hver fugl synger med sitt nebb

KOR: Akerselva sykehjem og Sagene seniorsenter skal starte kor sammen. Her fra et tidligere arrangement, hvor sykehjemmet rekrutterte korister. Her er Anne Dahl Hovden og dirigent Egil Fossum sammen med beboer Anne Marie og datter, som begge skal være med i koret. Foto: Akerselva sykehjem

Akerselva sykehjem og Sagene seniorsenter søker sangglade seniorer.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2018 kl 16:26

BJØLSEN: – Vi søker både frivillige og deltakere til koret, sier Anne Dahl Hovden hos Akerselva sykehjem.

Koret er et samarbeid mellom Akerselva sykehjem og Sagene seniorsenter, med støtte fra Bydel Sagene.

– Vi har mange beboere som er veldig glade i å synge. Men dette er et tilbud for alle, vi ønsker å rekruttere folk utenfra også, påpeker hun.

Hvis man ønsker å være frivillig - følge kormedlemmer til og fra øvelse, koke kaffe, hjelpe til med servering og annet småtteri, trenger man ikke å være senior. Og frivillige er også velkomne til å delta i koret.

– Tanken er å være mer utadrettet, så folk ser hvem vi er. At dette ikke bare er en lukket insitusjon som folk ikke kjenner så godt.

Musikk folk har hatt et forhold til

Hvilke sanger som skal stå på repertoaret avhenger av hvem som blir med i koret.

– Vi finner ut av sangene når vi ser hva vi har til rådighet. Men det blir nok sanger de har hatt et forhold til gjennom et langt liv, sier dirigent Egil Fossum.

SØKER KOR OG FRIVILLIGE: Vil du være frivillig og/eller synge i kor? Ta kontakt med Akerselva sykehjem! Foto: Janina Lauritsen

Formålet med koret å være en positiv møteplass med fokus på det sosiale, i tillegg til gleden ved sang og musikk - og ikke hvor store sangkunnskaper man har.


– Mange er redde for at de ikke kan synge, men alle kan å synge, påpeker han før Dahl Hovden legger til:

– Enhver fugl synger med sitt nebb, det er mitt motto. Jeg tror ikke jeg kan synge, men jeg gjør det allikevel.

Etter korets første øvelse, 4. september, skal de jobbe frem mot en konsert i Sagene kirke i desember. Det er i hvert fall et ønsket mål.

Kunne du tenkte deg å være frivillig og/eller deltaker i koret? Meld din interesse til Akerselva sykehjem: 23433700

Korøvelsene vil foregå på tirsdager mellom klokken 11.00 og 13.00, med pause midtveis for sosialt samvær og hygge.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...