Sagene Avis
Seksjonsheader

Fra Geitmyra Skolehage. Foto: OSLO KOMMUNE/TORE FALLER

«Hvis du er heldig og finner inngangen, vil du bli overrasket over hvilken perle dette er!»

KOMMENTAR: – En liten grønn oase med frukttrær, høner, blomster og ikke minst skolehage og parseller.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 09.06.2018 kl 12:57

Geitmyra skolehage ligger med inngang i Kierschows gate 17. Skolehagen utgjør i dag en del av den nasjonale satsningen på Den naturlige skolesekken, og medvirker til økt bevissthet om bærekraftig utvikling og økt miljøengasjement hos elever og lærere i grunnskolen. Området er på rundt 40 dekar.

Geitmyra er et stort grønt område mellom Sagene og Sankthanshaugen som per i dag veldig få vet om. Hvis Geitmyra skal bestå i fremtiden må det åpnes opp nå.

Hvis du er så heldig at du finner inngangen til Geitmyra skolehager, vil du bli overrasket over hvilken perle det er. Omringet av store og trafikkerte veier på alle kanter er Geitmyra en liten grønn oase med frukttrær, høner, blomster og ikke minst skolehager og parseller.

I de siste tiårene har skolehagen stadig vært truet av utbygging til ulike formål. For å unngå at vi mister denne perlen må flere få et forhold til den.

Bare slik kan vi få flere til å kjempe for at Geitmyra som friområde skal bestå. Jeg har forståelse for at de som har parseller der er redde for at folk skal forsyne seg, men jeg er mer redd for at Geitmyra vil forsvinne på sikt hvis det ikke blir mer tilgjengelig for alle.


Her er noen forslag til konkrete tiltak for å åpne Geitmyra mer:

  • Jeg vil foreslå at man får til to innganger slik at man kan gå/sykle igjennom Geitmyra.
  • Skilt ved inngangene om at her er alle velkomne
  • Skilt under trær hvor alle står fritt til å plukke epler/pærer.
  • Legge flere aktiviteter til Geitmyra


Håper både by- og bydelspolitikere kan legge til rette for å gjøre Geitmyra mer tilgjengelig for alle byens innbyggere.

Hilde Holsten, Torshov-beboer

LES OGSÅ:
Slik var kvaliteten i ditt favorittbadevann!

Lokalprofilen: Vil ha hele Akerselva som badeplass

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...