Sagene Avis

Hvor har det blitt av vannet?

OKSEFONTENEN: Det er ikke mye vann å se i fontenen. Foto: Janina Lauritsen

Oksen spruter ikke lenger vann, og det er ikke bare bare å finne ut av hvem som skal skru det på igjen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2019 kl 14:06

TORSHOV: Oksefontenen virker ikke i år. Det har vært mange servicebiler innom for å se på problemet, men det er jo veldig synd at fontenen ikke virker som den skal, skriver en leser til Sagene Avis.

Så hvem er det egentlig som har ansvaret for å drifte, og reparere, fontenen på Hegermanns plass? Det er det ikke så enkelt å finne ut av, når ikke engang Oslo kommunes etater sitter med svaret.

– Rimelig sikker på at den driftes av Vann- og avløpsetaten, sier presseansvarlig i Bymiljøetaten.

Lokalavisa gikk videre til Vann- og avløpsetaten for å finne ut av hva som er problemet, og om det foreligger en plan for når fontenen skal være i orden igjen.

Men vi ble fort kastet tilbake.


– Det er Bymiljøetaten som drifter alle Oslos fontener. Vann- og avløpsetaten rehabiliterte fontenen for få år siden, samme året den gikk over til Bymiljøetaten, sier kommunikasjonssjef Kjetil Bjørnsrud.

Så da sitter vi her da, like uvitende om hvem som har makta over kranen til Oksefontenen. Men vi gir ikke opp helt ennå, og kommer tilbake til saken når Oslo kommunes etater blir enige med seg selv.

Red: Etter at denne saken ble publisert, presiserer Bymiljøetaten at det ikke stemmer at etatene i Oslo kommune ikke er enige med seg selv, og mener derfor formuleringen i avsnittet over er feil.

Saken er oppdatert, her kan du lese hvem som har ansvaret og hva som skjer med fontenen.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...