Sagene Avis

– Hyggelig at så mange møter til åpen halvtime

Konstituert bydelsdirektør i Bydel Sagene, Morten Sanden. Foto: JANINA LAURITSEN

Det sa konstituert bydelsdirektør Morten Sanden etter sitt første bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 12.02.2018 kl 10:24

BYDEL SAGENE: Under bydelsutvalgsmøtet den 8. februar ble det blant annet vedtatt navneforslag til Nordre Aker prosti og anmodning om nytt veinavn for deler av Sandakerveien og anmodning om sletting av Nycoveien. Hva bydelens navneforslag ble, kan du lese i denne saken:

Kan det hete Nordre Aker prosti i Bydel Sagene?

Det var også konstituert bydelsdirektør Morten Sanden sitt første BU-møte i Bydel Sagene.

– Jeg opplevde å bli tatt veldig godt i mot og et BU møte som var veldig ryddig og effektivt. Spesielt hyggelig var det at så mange innbyggere møtte til åpen halvtime, sier han til Sagene Avis etter møtet.


Da Sagene Avis møtte Sanden på sin andre dag som konstituert bydelsdirektør i Bydel Sagene, følte han seg også godt mottatt.

– Det er veldig hyggelig å komme hit til Sagene. Jeg møter masse positivitet og åpenhet, jeg føler meg godt mottatt av alle, sa Sanden.

– Jeg oppfatter at jeg kommer til en bydel som går bra. Den driftes godt, har gode tjenester og har høy kvalitet på omdømmet. Jeg opplever at det er god struktur, ting er på stell. Det virker solid, det er kompetente folk her. Det er et genuint førsteinntrykk.

Du kan lese hele intervjuet med Morten Sanden her

Disse sakene ble behandlet i bydelsutvalgsmøtet:

  • Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom - søknad om støtte
  • Justering av retningslinjene for Frivilligmidler og Grønne midler
  • Anmodning om nytt veinavn for deler av Sandakerveien og anmodning om sletting av Nycoveien og endring av veistrekning for Hans Amundsens vei 9
  • Endring av navn på Nordre Aker prosti
  • Supplering av liste over medlemmer og varamedlemmer til Eldrerådet

LES OGSÅ:

Har Nordre Aker-navnet noe å gjøre i Bydel Sagene?

Foreslår å slette veinavnet

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...