Sagene Avis

Inviterer til bokmarked:

– I år er vi ekstra fornøyde!

ÅTTENDEKLASSINGER: Disse elevene, med foreldre, inviterer til bokmarked på lørdag. Foto: Privat

Åttendeklassingene trenger inntekter til skoletur, og inviterer til bokmarked. De frister med besøk av forfatterne av Torshov-boka «Bygården», musikk og lekre vafler.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 03.04.2019 kl 10:58

SANDAKER: 2005-kullet ved Nordpolen skole arrangerer for tredje gang bokmarked med mange godbiter for store og små.

– Bokkassene våre er fulle av mye bra litteratur i ulike sjangre. Her kan du nok finne spennende lesestoff til påskeferien. Vi kan også skilte med en egen Nemi-seksjon, forteller Una Husveg, en av foreldrene i arrangementsgruppa.

Bokmarkedet er ett av flere tiltak for å skaffe inntekter til skoletur-kassa, og for å bygge godt skole- og nærmiljø. Høy fortjeneste er ikke alt, påpeker Husveg.

Kom på lørdag!

Bokmarkedet er på lørdag 6. april klokken 12-16. Arrangementsgruppa frister ikke bare med bøker, de byr også på lekre hjemmelagde vafler, sveler, vårruller og samosa. Alt til rimelige priser, og de tar både Vipps og kontanter, opplyser gruppa.

I år har markedet også en liten avdeling hvor det selges hjemmelagde produkter. Det blir også tegnekrok, der elever fra 8. trinn vil aktivisere barna.


I fjor utvidet de bokmarkedet med et eget bokbad, med forfatter Christian Rene Wold. De får forfatterbesøk også i år.

Bokbad med lokal historie

– Fjorårets marked med bokbad var en suksess og i år er vi ekstra fornøyde. Vi får bokbad-besøk av Mirjam Folkvord og Brian Cliff Olguin med boka «Bygården. Historier om drømmer, virkelighet og norsk boligpolitikk.» Vi er veldig stolte over å kunne by på et bokbad med slike samfunnsengasjerte folk. Bokbadet starter klokken 13.00 presis!

BOKBAD: Mirjam Folkvord og Brian Cliff Olguin, forfatterne av boka «Bygården», kommer til bokbad på lørdag. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

I boka følger vi beboerne i en kommunal boligblokk på Torshov gjennom tre år. Bokbader er Ingrid Wergeland, kommunikasjonssjef i Manifest Tankesmie.

Pressefotografenes klubb har kåret et av Brians bilder fra boka, av Helge og Anniken, til «Årets bilde 2018». Les mer om det her!


– Som en del av vårt kortreiste bokbad får vi også besøk av Torshov-musikeren Trond Helge Bårdsen fra boka, som vil spille noen låter fra sitt artistprosjekt «Baardsen.» Det blir mulighet for kjøp og boksignering, samt Bårdsens musikk på CD.

Inngang til bokmarkedet er i øverste skolegård. Adressen er Hans Nielsen Haugesgate 1 (inngang fra Carl Jeppesens gate).

Arrangementskomitéen kan kontaktes på: 993 53 928 og 932 69 502.

BOKMARKED: Arrangørene byr på mange godbiter for store og små. Foto: Privat

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...