Sagene Avis

I helgen kan du endelig gå på skøyter her igjen

SKØYTEBANE: Isen på Voldsløkka er åpen igjen, etter litt startproblemer. Foto: Sagene IF

Varmen ødela for isbanen til Sagene IF, men nå er det fart og moro igjen.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 24.11.2018 kl 09:59

VOLDSLØKKA: – Nå har bandy-/skøytebanen på Voldsløkka åpnet igjen. Det er publikumstider i kveld, lørdag og søndag, sier daglig leder i Sagene IF, Vibeke Thiblin, til Sagene Avis.

Sagene IF hadde litt startproblemer med isen, men den ble åpnet igjen i går kveld, torsdag 22. november. Det er gratis for publikum å bruke banen.

– Problemet var 12 varmegrader, vind og regn, kombinert med utfordringer med selve anlegget. Men med jobbing døgnet rundt av vår driftsavdeling, samt god hjelp fra Bymiljøetaten, gjorde at det ordnet det seg nå når det er litt kaldere.

Publikumstider

Her kan du se når du banen er åpen for alle, og ikke bare Sagene IFs idrettslag.

Mandag, tirsdag og torsdag: 10:00-15:30
Fredag: 10:00-22:15
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: 10:00-16:00


Nytt for denne sesongen er at Sagene IFs klubbhus står ferdig med garderober, kiosk og toaletter.

«Ønsker du tilgang til å skifte i garderobene med mulighet for en god varm dusj etterpå, er det garderobeavgift på kr. 40,- for voksne og kr. 15.- for barn. Tilgang får du ved å henvende deg i kiosken. I kiosken får du kjøpt de allerede legendariske Sagene-vaflene, toast, pølser og mye annet godt, i tillegg til varme og kalde drikker.» står det på Sagene IFs Facebook-side.

Hvis du ikke har skøyter eller hjelm, kan du låne av Sagene IF. De sliper også skøytene dine.

Gratis bandyskole

– Vi kjører også i år gratis bandyskole for barn tirsdager klokken 18:30. Det er fullt av barn, men plass til flere. Det er bare å komme, sier Thiblin til lokalavisa.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...