ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

I samfunnshuset henger en cellofanpose med sukkertøy

– Man kan se dem på avstand som hele posen, eller mys innpå og se farger, tekstur og detaljer, oppfordrer Odd Hoff-Petersen, som er månedens ustiller ved Sagene samfunnshuset.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

Sist oppdatert: 18.02.2018 kl 18:55

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Odd Hoff-Petersen, årgang 1945, er månedens utstiller ved Sagene samfunnshus. Han har tidligere deltatt på kollektivutstillinger, og hatt separatutstillinger av bokillustrasjoner og bilder.

Cellofanpose

– Bildene er litt som en cellofanpose med sukkertøy. Man kan se dem på avstand som hele posen, eller mys innpå og se farger, tekstur og detaljer. Sutt på dem og la smakene spre seg, landskap, stemninger, inntrykk, eller kanskje noe annet?

Spør Hoff-Petersen, som maler bare «for moro skyld.»

– Det er helt uten dypere meninger, selvrealisering eller leting etter livsfilosofi. Tolkning av bildene er opp til den som ser, sier han.

Utstillingen henger til 28. februar.

ANNONSE

Torshov Kunst- og Kulturforening

Hoff-Petersen forteller at han tidligere har mottatt Tegnerforbundets reisestipend og fått Tegnerforbundets pris Kråkeegget for illustrasjon til plakat Den Norske Bokklubben. Han har også jobbet som art director, grafisk designer og illustratør.

I tillegg er Hoff-Petersen medlem i Torshov Kunst- og Kulturforening, som arbeider for å fremme
aktiviteter i bydel Sagene og Torshov. De arrangerer utstillinger, foredrag og andre kunst og kulturrelaterte prosjekter.

LES OGSÅ:

ANNONSE

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE