ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Ikke bare fotball-VM, men også Tigergutts barnehagecup

Fra venstre: Julek, Hubert og Maryam fra 100Meterskogen barnehage, og på fotballcup på Nordre Åsen torsdag. Foto: TIRIL HAGA

De håper på at dette blir en stor årlig happening.

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Fotball-VM er i gang, men ikke minst ble det også for første gang denne uken arrangert Tigergutts barnehagecup, på Nordre Åsen, i regi av Skeid. En cup mellom barnehager fra Bydel Nordre Aker og Bydel Sagene.

Det var ikke så mange barnehager som stilte første gangen. Men 100Meterskogen barnehage, Nordpolen barnehage og Torshovdalen møtte opp. Det var mange blide, ivrige og engasjerte barn, litt regn brydde ingen seg ikke om.

Første gang

– Det er første gang i historien for Skeid å ha et slik arrangement», sier Morten Kampevold, sportssjef for barnefotball 5-12 år i Skeid, på klubbens egen hjemmeside, og at dette i utgangspunktet var en ide fra 100Meterskogen Barnehage.

– Siden vi er Skeids nærmeste nabo, var dette noe jeg hadde veldig lyst til å se om var mulig å få til i eget nærmiljø. Skeid har tatt veldig godt imot ideen og sammen har vi fått Tigergutts barnehagecup 2018 på plass. Om noen år håper jeg at dette har blitt til en stor, årlig happening, sier styrer i 100Meterskogen barnehage, Kjell Endre Aasmundtveit på klubbens hjemmeside.

Ivrige barn på Nordre Åsen, hvem bryr seg om det regner litt? Foto: TIRIL HAGA

ANNONSE

Lewanolowski

Julek, Hubert og Maryam fra nevnte barnehage var på laget med navn Lewanolowski. Selvfølgelig etter en fotballhelt - Robert Lewandowski er en polsk fotballspiller som spiller for den tyske klubben FC Bayern München, og kaptein på det polske landslaget.

Det ble bare mye moro på Nordre Åsen torsdag.

– Vi har det veldig gøy, og vi har vunnet masse! sier Hubert som er fire år.

Kompisen Julek på fem år forteller han pleier å spille litt på Skeidbanen - eller Nordre Åsen - til vanlig også.

ANNONSE

Både Julek og Hubert ser frem til VM og favorittlaget deres er selvfølgelig Polen.

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE