Sagene Avis

Søkeresultat

Nyheter av: Cecilie Sunde Lien

Nå ser de fremover hos Hønse-Lovisa

Nå ser de fremover hos Hønse-Lovisa

Publisert: - Oppdatert: 22.05.2020 kl 11:06

Hverdagen er omsider tilbake også i Hønse-Lovisas hus, som har flere nyheter i ermet: Hjemmelaget is, sandwich-samarbeid, og en planlagt utvidelse av «suppe og historie» – med podcast.

– Det var ikke fordi vi ville, men fordi vi måtte

Kunstverk på Myraløkka fjernet:

– Det var ikke fordi vi ville, men fordi vi måtte

Publisert: - Oppdatert: 21.05.2020 kl 18:41

Veggmaleriet ble utsatt for tagging, og måtte denne uka fjernes.

Likevel sier Plan og bygg solcelle-nei av estetiske årsaker

Har fått millionstøtte til pilotprosjekt:

Likevel sier Plan og bygg nei til solceller på taket – av estetiske årsaker

Publisert: - Oppdatert: 20.05.2020 kl 16:42

Plan- og bygningsetaten (PBE) har avslått søknaden fra et pilotprosjekt for batteri- og solanlegg i Olsengården borettslag. Avslaget er begrunnet i estetisk hensyn knyttet til kontrasten mellom eksisterende takstein og solcellepanelene.

– Mange har tenkt «i år skal jeg så frø!»

– Mange har tenkt «i år skal jeg så frø!»

Publisert: - Oppdatert: 14.04.2020 kl 14:49

Verksted Jord åpnet på Sagene i august 2018, og har på kort tid blitt et populært sted. De holder åpent torsdag til mandag, og åpner opp for å se friske farger, få litt inspirasjon eller lese en bok på uteplassen.

Slik holder «alt-mulig-butikken» på Bjølsen hjulene i gang

Slik holder «alt-mulig-butikken» på Bjølsen hjulene i gang

Publisert:

Gjenbruksbutikkene Reto Brukt og Håp er basert på ønsket om å hjelpe, og selger alt av "ting og tang". Nå drives de hovedsakelig på nett og er fleksible for å få varene sine ut.

– Spinning for spinnere på rokk, ikke spinningsykkel

Eirik og Tóve holder tradisjoner i hevd:

– Spinning for spinnere på rokk, ikke sykkel

Publisert: - Oppdatert: 17.02.2020 kl 11:00

Nisjebutikken Spinnvilt på Lilleborg blir drevet av ekteparet Eirik og Tóve. De inviterer inn til kurs, deling av tips eller bare en prat.

Også på Sagene er det «dans på lokalet» hver uke

Også på Sagene er det «dans på lokalet» hver uke

…og lørdag blir det fest!

Publisert: - Oppdatert: 13.02.2020 kl 14:37

Hver uke arrangeres det dans på Sagene samfunnshus, for alle i alle aldre som ønsker å lære. Samfunnshuset har blitt en populær fellesarena for danseglade, og allerede på lørdag er det mulig å delta på den aller første kizomba-festen!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...