Sagene Avis

Søkeresultat

Nyheter av: Kommersielt innhold fra Leading Web Solutions A/S

Annonse: Leading Web Solutions A/S
Forklaring av nominell og effektiv rente på forbrukslån

Forklaring av nominell og effektiv rente på forbrukslån

Publisert:

Man hører ofte snakk om nominell og effektiv rente i forbindelse med søknader om forbrukslån og og andre typer lån. For mange kan det være vanskelig å vite forskjellen mellom begrepene.

Annonse: Leading Web Solutions A/S
Skal du søke lån eller forbrukslån? Dette bør du vite

Skal du søke lån eller forbrukslån? Dette bør du vite

Publisert: - Oppdatert: 13.01.2020 kl 11:21

Lån uten sikkerhet – ofte kalt forbrukslån – har økt i popularitet og omfang de seneste årene. Lånene kjennetegnes av at banken ikke stiller krav om sikkerhet for pengene.

Annonse: Kredittkortinfo.no
Test av beste kredittkort i Norge

Test av beste kredittkort i Norge

Publisert: - Oppdatert: 13.12.2019 kl 09:50

Vurderer du å skaffe deg et kredittkort? Da er du ikke alene. I Norge finnes det over 6 millioner av de små plastkortene og bruken fortsetter å øke hvert år. Før du takker ja til et tilbud bør du utføre en test av hvert kredittkort for å finne det beste alternativet.

Annonse: Refinansiere.net
5 fakta om refinansiering av gjeld

5 fakta om refinansiering av gjeld

Publisert: - Oppdatert: 06.12.2019 kl 13:41

Refinansiering av gjeld har økt i omfang de seneste årene, drevet frem av veksten i forbruksgjeld og lave renter. Stadig flere husholdninger velger å trekke i nødbremsen, og refinansiering er ofte den foretrukne løsningen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...