ANNONSE
ANNONSE
Sagene Avis

Inviterer til en vandring inn i historien

OMVISNING: Brynhild Slaattos kunst pryder Hønse-Lovisas hus ut måneden. 28. oktober kan du bli med på omvisning i hjertet av tekstilhistorien ved Akerselva, med Slaatto og Arbeidermuseet. Foto: Janina Lauritsen (arkivfoto)

Er du nysgjerrig på tekstilhistorien som finnes langs Akerselva? 28. oktober kan du bli med for litt historisk påfyll!

Sagene Avis
Sagene Avis

Publisert:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Onsdag 28. oktober ønskes det velkommen til omvisning i hjertet av tekstilhistorien langs Akerselva, med fokus på historien til Hjula Væveri.

Det er oppmøte ved Hønse-Lovisas hus, fra klokken 16.15, hvor kunstner Brynhild Slaatto vil fortelle om sitt utendørsverk «Blåtøy og teglstein» og tilnærmingen til historien.

Historiker Grø Røde fra Arbeidermuseet tar oss så med på en vandrende omvisning med fokus på Hjula Væveri, fra Hønse-Lovisas hus klokken 17.00.

Arrangementet krever påmelding: kontakt@brynhildslaatto.no

ANNONSE

Sagene Avis har tidligere skrevet om Slaattos kunst, som vil pryde Hønse-Lovisas hus ut oktober. Arbeidermuseets Gro Røde fikk et lykke-kick da det var nettopp Brynhild Slaatto som ville stille ut tekstilkunsten sin her.

– Dette er et verneverdig bygg, det må være noe i ypperste klasse. Arbeidermuseets oppgave er å formidle historien, og det er en gave at tekstilen blir dratt frem nå. Slaattos kunstverk har fått navnet «Blåtøy og teglstein», en tittel som passer bedre enn kunstneren selv aner, sa Røde til lokalavisa i september.

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE